22/04/19 - 17:47

Φοβερές "βόμβες" Αγγελόπουλου - "Χτυπάει" τεράστια ονόματα - "Τρέμουν" ΠΑΟ, Ολυμπιακός!

Μεταγραφάρες που απογειώνουν την ΑΕΚ. Θα τρελάνει τον κόσμο!

του Pick n' Scroll
Φοβερές "βόμβες" Αγγελόπουλου - "Χτυπάει" τεράστια ονόματα - "Τρέμουν" ΠΑΟ, Ολυμπιακός!
18.871views 0shares

Μάκης Αγγελόπουλος - Γιάννης Μπουρούσης: Η ΑΕΚ δεν έχει φέτος την πορεία που είχε πέρυσι, αλλά κάθε χρονιά δεν είναι η ίδια. Σχεδόν για καμία ομάδα. Ειδικά για την ΑΕΚ, που δεν την λες ακόμα ομάδα πρώτου επιπέδου.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος, όμως, θέλει να την κάνει. Οπως είπε και το Σάββατο το αφεντικό της ΚΑΕ, θέλει η ΑΕΚ κάποια στιγμή να είναι μέσα στις 10 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Από του χρόνου θέλει να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον πήχη, τη στιγμή μάλιστα που η Ένωση θα μπει στο καινούριο της σπίτι, το κλειστό των Ανω Λιοσίων.

Στο πλαίσιο αυτό ο Αγγελόπουλος θέλει να δυναμώσει αρχικά τον ελληνικό κορμό της ομάδας του. Γι' αυτό και υπάρχουν στον αέρα τεράστια ονόματα, όπως είναι αυτά των Γιάννη Μπουρούση, Στράτου Περπέρογλου και Νίκου Ζήση. Να αποκτηθούν και οι τρεις παίκτες δεν είναι καθόλου εύκολο, έστω και αν βρίσκονται σε προχωρημένη μπασκετικά ηλικία. Τουλάχιστον, όμως, έναν από τους τρεις το αφεντικό της ΚΑΕ ΑΕΚ πιστεύει ότι θα τον πείσει, ώστε να πάρει τον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Μπουρούσης και Ζήσης άλλωστε είναι παιδιά της ΑΕΚ. Ο Περπέρογλου δεν έχει παίξει ποτέ στην Ένωση, αλλά έχει κάτι διαφορετικό από την Μπουρούση και τον Ζήση: είναι γέννημα-θρέμμα ΑΕΚτζής. Οταν έπαιζε στην Ελλάδα, δεν ήταν λίγες οι φορές, που εθεάθη να παρακολουθεί από κοντά παιχνίδια της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ.

Ενα ακόμα όνομα, που μπορεί να παίξει για την ΑΕΚ το καλοκαίρι που μας έρχεται, είναι αυτό του Γιάννη Αθηναίου. Ο έμπειρος γκαρντ ξεκίνησε τη σεζόν στον ΠΑΟΚ, αλλά λόγω των οικονομικών προβλημάτων πήγε στη Γαλλία και την Προβάνς. Είναι, όμως, πιθανό να γυρίσει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, στην οποία έχει παίξει μία χρονιά και ξέρει τι σημαίνει.

Γενικά, ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει μεγάλο όραμα για την ομάδα του και ποντάρει πολλά στον κόσμο της ομάδας. Με το νέο γήπεδο, στο οποίο θα μπει η ΑΕΚ, ο διοικητικός της ηγέτης πιστεύει ότι θα υπάρξει και η αφύπνιση του κόσμου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ