Facebook Pixel "Ρουκέτα" Μπλατ σε Σπανούλη - Έρχεται top όνομα - Αυτοί φεύγουν - "Ντου" σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ
| 2019-04-23 15:30:00

"Ρουκέτα" Μπλατ σε Σπανούλη - Έρχεται top όνομα - Αυτοί αποχωρούν - "Ντου" σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ

του Pick n' Scroll
"Ρουκέτα" Μπλατ σε Σπανούλη - Έρχεται top όνομα - Αυτοί αποχωρούν - "Ντου" σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ

"Καυτές" αποφάσεις στο λιμάνι. Ποιο είναι το σχέδιο. Όλα εδώ!

Πολλές είναι οι αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στον Ολυμπιακό τη νέα χρονιά, με κάποιες από τις σκέψεις που έχουν στο μυαλό τους οι Ερυθρόλευκοι να έχουν γίνει ήδη γνωστές.

Κατά πάσα πιθανότητα θα πορευτούν και τη νέα χρονιά με τον Ντέιβιντ Μπλατ. Ο Ισραηλινός ήρθε στην ομάδα του Πειραιά το περασμένο καλοκαίρι και παρά την αρκετά κακή φετινή πορεία και τα σενάρια διαδοχής που υπήρχαν (το όνομα του Μπαρτζώκα ακούστηκε πολύ έντονα), όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας.

Παράλληλα, είναι σχεδόν σίγουρο πως ο Βασίλης Σπανούλης θα συνεχίσει στο λιμάνι και τη νέα σεζόν. Είναι όμως δεδομένο πως δεν θα έχει τον ίδιο ρόλο.

Ο αρχηγός των Ερυθρόλευκων θα έχει σαφώς πιο περιορισμένο χρόνο και διαφορετική χρησιμότητα. Θα περνάει στο παρκέ για να προσφέρει ορισμένα ποιοτικά λεπτά και τα παιχνίδια του Ολυμπιακού δεν θα διαμορφώνονται εξολοκλήρου πάνω του. Άρα σίγουρα μιλάμε για τη νέα μετά-Σπανούλη εποχή.

Και στο σημείο αυτό έρχεται να προστεθεί ακόμη ένα σενάριο, επιβεβαιωμένο μάλιστα και από τον προπονητή της ομάδας. Ο Ολυμπιακός θα βγει στην αγορά προκειμένου να φέρει στην ομάδα τον αντικαταστάτη του Βασίλη Σπανούλη, που θα ηγηθεί της ομάδας. Έναν γκάρντ από το πάνω ράφι. Ονόματα γνωστά στους Πειραιώτες, όπως των Σλούκα και Τεόντοσιτς, αλλά και του Ντιλέινι, ακούγονται πολύ έντονα για τους Κόκκινους.

Στον αντίποδα όμως, και σε περίπτωση μάλιστα που δεν επιστρέψει ο Κώστας Σλούκας στο λιμάνι, βρίσκεται η επιθυμία του συλλόγου να τονωθεί το ελληνικό στοιχείο. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα και δεν αποκλείεται να ακολουθήσει την ίδια πορεία και ο Γιάνις Στρέλνιεκς.

Ο Αντώνης Κόνιαρης του ΠΑΟΚ, αλλά και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης της ΑΕΚ, βρίσκονται στην κορυφή της λίστας ώστε να κληθούν να καλύψουν αυτό το κενό. Οι δύο παίκτες αποτελούν αρκετά καλές περιπτώσεις για τον Ολυμπιακό.

Ο 25χρονος παίκτης της Ένωσης πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τους Κιτρινόμαυρους. Με την παρουσία του σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει αποκτήσει αρκετές εμπειρίες και μπορεί να συμπληρώσει και να πλαισιώσει τον παίκτη που θα έρθει στη θέση του Σπανούλη.

Από την άλλη μεριά ο 21χρονος γκαρντ του Δικεφάλου του Βορρά αποτελεί έναν παίκτη αρκετά υποσχόμενο. Μπορεί η φετινή του παρουσία στο παρκέ να μην έγινε τόσο αισθητή, λόγω των Αμερικανών Γκος και Χάτσερ που ηγήθηκαν του ΠΑΟΚ, όμως αποτελεί έναν παίκτη με προσωπικότητα και ικανό να προσφέρει αρκετά, σε άμυνα και επίθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανατρίχιασε όλο το αεροδρόμιο με αυτό που έκανε ο Πιτίνο - Κατεβάζει ομάδα στην Α2 ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags