Facebook Pixel Ρικ Πιτίνο - Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Έξαλλοι για τη διαιτησία στο πρώτο ημίχρονο του Παναθηναϊκός - Ρεάλ
Μπάσκετ
| 2019-04-23 21:40:00

Έξω φρενών με τη διαιτησία ο ΠΑΟ - "Πέσιμο" Πιτίνο - Στο παρκέ ο Γιαννακόπουλος και ατάκα-φωτιά!

Sportdog Team
Έξω φρενών με τη διαιτησία ο ΠΑΟ - "Πέσιμο" Πιτίνο - Στο παρκέ ο Γιαννακόπουλος και ατάκα-φωτιά!

Ξεσηκωμός στο ΟΑΚΑ για τα... φαλτσοσφυρίγματα!

Ρικ Πιτίνο - Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ο Παναθηναϊκός έχει παράπονα από τη διαιτησία του πρώτου ημιχρόνου στο ΟΑΚΑ, με τα σφυρίγματα των διαιτητών σε αρκετές φάσεις να έχουν προκαλέσει ουκ ολίγες διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους του Τριφυλλιού.

Ακόμα και ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίος δεν συνηθίζει να ασχολείται με τη διαιτησία, έγινε έξαλλος.Ο προπονητής του Τριφυλλιού «τρελάθηκε» με ένα επιθετικό φάουλ που σφυρίχθηκε σε βάρος του Ντεσόν Τόμας στον Καμπάτσο περίπου δύο λεπτά πριν τη λήξη της πρώτης περιόδου.

Ο Αμερικανός «φλέρταρε» με την τεχνική ποινή, καθώς διαμαρτυρήθηκε πολύ έντονα, φτάνοντας στο σημείο σχεδόν να… κολλήσει το πρόσωπό του σε έναν εκ των διαιτητών φωνάζοντας σε έντονο ύφος.

Τα σφυρίγματα των διαιτητών έκαναν έξαλλο και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού «τρελάθηκε» και κατέβηκε από τα επίσημα του ΟΑΚΑ στην άκρη του παρκέ για να διαμαρτυρηθεί στους διαιτητές!

Μεταξύ άλλων στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου ο Γιαννακόπουλος συνομίλησε με τον υπεύθυνο διαιτησίας της Euroleague, Ρίτσαρντ Στόουκς, που βρίσκεται στο ΟΑΚΑ< και τον ρώτησε εάν είναι ευχαριστημένος από τη διαιτησία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags