Facebook Pixel Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης: Συγκλονιστική στιγμή στο ΟΑΚΑ παρά τον αποκλεισμό
Μπάσκετ
| 2019-04-23 22:53:00

Συγκλονιστική στιγμή στο ΟΑΚΑ με Καλάθη παρά τον αποκλεισμό – Μόνο με Διαμαντίδη αυτά!

του Βαγγέλη Καράμαλη
Συγκλονιστική στιγμή στο ΟΑΚΑ με Καλάθη παρά τον αποκλεισμό – Μόνο με Διαμαντίδη αυτά!

Μεγαλείο από τους φιλάθλους, παρά την πίκρα. Απίστευτο τι συνέβη!

Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης: Ούτε φέτος κατάφερε ο Παναθηναϊκός να πάει στο Final Four στο Euroleague, καθώς ηττήθηκε από τη Ρεάλ και στο ΟΑΚΑ και αποκλείστηκε με 3-0.


Οι φίλοι του Τριφυλλιού πάντως, που γέμισαν κάθε γωνιά του κλειστού και προσπάθησαν να βοηθήσουν όσο μπορούσαν τους παίκτες του Ρικ Πιτίνο, παρά την πίκρα τους, αναγνώρισαν την προσπάθεια της ομάδας τους και το γεγονός πως με μία μεγάλη ανατροπή στο φινάλε της κανονικής περιόδου, κατάφεραν να μπουν στα πλέι οφ.

Έτσι λοιπόν παρά την απογοήτευση από τον αποκλεισμό, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τραγουδούσαν στα τελευταία τον ύμνο της ομάδας τους, ενώ με την κόρνα της λήξης, υπήρξε και θερμό χειροκρότημα και ακούστηκε ρυθμικά το όνομα του Νικ Καλάθη, ο οποίος δεν ήταν σε καλή κατάσταση σε κανένα από τα τρία παιχνίδια της σειράς και βοήθησε ελάχιστα την ομάδα του.

Βέβαια, ο Καλάθης είναι ο ηγέτης του Παναθηναϊκού και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία του, για αυτό και αποθεώνεται ακόμα και στις κακές του βραδιές, όπως έχει συμβεί παλιότερα στο ΟΑΚΑ και με τον Δημήτρη Διαμαντίδη.



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags