Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέα δήλωση Τουπάν για την αποχώρησή του
| 2019-04-24 15:00:00

Νέα δήλωση Τουπάν για την αποχώρηση από τον Ολυμπιακό - Ατάκα για Σπανούλη, Πρίντεζη

Sportdog Team
Νέα δήλωση Τουπάν για την αποχώρηση από τον Ολυμπιακό - Ατάκα για Σπανούλη, Πρίντεζη

Τι δήλωσε ο Γάλλος για το πρόωρο "διαζύγιο" με τους Ερυθρόλευκους;

Ολυμπιακός: Ο Αξέλ Τουπάν αποχώρησε πρόωρα από τον Ολυμπιακό και σε δηλώσεις του στο "dna.fr" δεν θέλησε να αποκαλύψει τους λόγους αυτής της αποχώρησης, τονίζοντας ότι όσο αγωνίστηκε στους Πειραιώτες πέρασε καλά, εκθειάζοντας τους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την πρόωρη αποχώρησή του από την ομάδα: «Για την ώρα δεν μπορώ να πω πολλά. Παρά την κατάληξη της ιστορίας πέρασα πολύ καλά εκεί. Είχα υψηλού επιπέδου προπονητές, δούλεψα με σπουδαίους παίκτες, ανθρώπους με τους οποίους δέθηκα, ακόμα και σε διάστημα ενός χρόνου. Μοιραστήκαμε καλές στιγμές, παρά το γεγονός ότι αγωνιστικά η χρονιά δεν ήταν αυτή που περιμέναμε».

Για την εμπειρία του στον σύλλογο και στην Ελλάδα: «Συνολικά, δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τους στόχους μας. Ωστόσο, έπαιξα για ένα ιστορικό κλαμπ, για μια θρυλική ομάδα, μία από τις καλύτερες της Ευρώπης, με σπουδαίους παίκτες όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης. Οπότε, ακόμα και έτσι είναι μια σπουδαία εμπειρία, πολύ θετική. Σε ατομικό επίπεδο, είχα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μου, αλλά κατάφερα να πραγματοποιήσω με καλά ματς και αυτό προμηνύει θετικά πράγματα για το μέλλον».

Για τη ζωή στην Αθήνα: «Ήταν φανταστικά (γελάει). Καλά εστιατόρια, καλός καιρός, η θάλασσα και τα νησιά ήταν πολύ κοντά. Ζούσα νότια μια ανάσα από τη θάλασσα, δεν είχα κανένα παράπονο. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάπου καλύτερα στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags