Facebook Pixel Sportdog.gr | Μήνυμα "καρφί" Λοτζέσκι για Ολυμπιακό - Να τι αποκάλυψε για το 3-0 της Ρεάλ
| 2019-04-25 15:20:00

Μήνυμα "καρφί" Λοτζέσκι για Ολυμπιακό - Να τι αποκάλυψε για το 3-0 της Ρεάλ

Sportdog Team
Μήνυμα "καρφί" Λοτζέσκι για Ολυμπιακό - Να τι αποκάλυψε για το 3-0 της Ρεάλ

Όλα όσα δήλωσε ο παίκτης του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Ο Ματ Λοτζέσκι μίλησε στο Eurohoops.net και σχολίασε μεταξύ άλλων ότι θέλει να βρεθεί μια λύση με τον Ολυμπιακό γιατί δεν θα είναι το ίδιο να παίζουν στους τελικούς χωρίς αυτόν.

Επιπλέον αναφέρθηκε στα τρια παιχνίδια ενάντια στη Ρεάλ και τις ήττες που έφεραν τον αποκλεισμό από το Final 4 και το γεγονός πως φέτος αυτό τους πόνεσε περισσότερο,

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Θέλαμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό μπροστά στον κόσμο μας. Ελπίζαμε στη νίκη, παλέψαμε, παίξαμε σκληρά, αλλά στο τέλος αποδείχθηκε πως η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η καλύτερη ομάδα” παραδέχτηκε στο Eurohoopsο Ματ Λοτζέσκι.

Ξέραμε πως στο Game 1 χάσαμε την ευκαιρία για μία πολύτιμη νίκη εκτός έδρας. Ξέραμε πως το Game 2 θα ήταν ακόμη πιο δύσκολο, αφού τους είχαμε κοντράρει στην πρεμιέρα. Αλλά ακόμη και στο 2-0 πιστεύαμε πως μπορούμε να ισοφαρίσουμε τη σειρά και να βάλουμε την πίεση σε αυτούς…” 

Για το σερί 0-8 που τρέχει η Ρεάλ απέναντι στον Παναθηναϊκό:

"Είναι δύσκολο να νικήσεις στη Μαδρίτη. Παίζω 6 χρόνια στην Ευρωλίγκα και πρόχειρα δε θυμάμαι αν έχω νικήσει ποτέ εκεί (0-5 με Ολυμπιακό, 0-6 με Παναθηναϊκό). Και τους έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές. Στα δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ φέτος είχαμε το προβάδισμα στο ημίχρονο, αλλά δε συνεχίσαμε το ίδιο στην τρίτη περίοδο και χάσαμε και την ευκαιρία να τους νικήσουμε και τις δύο φορές”.

Για το πως αντιμετώπισε τη σειρά:

“Δεν αισθανθήκαμε επιπλέον πίεση. Αλλά πόνεσε περισσότερο φέτος. Είχαμε φόρα από την πρόκριση στα playoffs, είχαμε αντιστρέψει το κλίμα, παίζαμε καλό μπάσκετ, ήμασταν γεμάτοι αυτοπεποίθηση πως μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Η πρόκριση στα playoffs είναι επίτευγμα, αλλά ο αποκλεισμός με σκούπα σκέτη απογοήτευση…”.

Τέλος ανφέρθηκε στους τελικούς του πρωταθλήματος και τον Ολυμπιακό:

"Θα δούμε μέχρι τότε. Δε θα είναι το ίδιο χωρίς τον Ολυμπιακό στους Τελικούς. Μακάρι να βρεθεί μία λύση και να τους αντιμετωπίσουμε”.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags