Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Στράτος Περπέρογλου αγωνίζεται φέτος στον Ερυθρό Αστέρα του Μίλαν Τόμιτς και πριν λίγες μέρες στέφθηκε πρωταθλητής της Αδριατικής Λίγκας.
| 2019-04-25 16:20:00

Αποθέωση για πρώην παίκτη Ολυμπιακού και ΠΑΟ - Παραμιλάνε μαζί του: "Είναι μια ιστορία μόνος του!"

Sportdog Team
Αποθέωση για πρώην παίκτη Ολυμπιακού και ΠΑΟ - Παραμιλάνε μαζί του: "Είναι μια ιστορία μόνος του!"

Μήπως να σκεφτούν σοβαρά την περίπτωση του οι "αιώνιοι";

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Στράτος Περπέρογλου αγωνίζεται φέτος στον Ερυθρό Αστέρα του Μίλαν Τόμιτς και πριν λίγες μέρες στέφθηκε πρωταθλητής της Αδριατικής Λίγκας.

Ο συμπαίκτης του Όγκνιεν Ντόμπριτς μίλησε στην ιστοσελίδα «Blic.rs» και αποθέωσε τον Έλληνα παίκτη, λέγοντας πως είναι μια ιστορία από μόνος του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τους ξένους παίκτες που αγωνίστηκαν φέτος στον Ερυθρό Αστέρα και από ποιον έμαθε τα περισσότερα: «Όλοι οι ξένοι που ήρθαν φέτος στην ομάδα είναι πιο έμπειροι από εμάς και έχουν κάνει πιο πολλά, ειδικά οι Ρίβερς και Περπέρογλου. Αλλά, απ’ όσο ξέρω, μου άρεσε πολύ η συνεργασία με τον Ράγκλαντ. Του αρέσει να δίνει συμβουλές, ξέρει πολύ μπάσκετ και όχι μόνο πράγματα για τη θέση του. Δίνει πολύ καλές συμβουλές. Δεν θα σου φωνάξει αν κάνεις λάθος, αλλά θα σου δώσει φιλικές συμβουλές. Απόλαυσα που τον είχα συμπαίκτη και έμαθα αρκετά. Είμαι νεότερός του, τον ακούω και προσπαθώ να κάνω αυτά που μου λέει». 

Για τον Στράτο Περπέρογλου: «Ο Στράτος είναι μία ιστορία μόνος του. Παίζει με ηρεμία και ενέργεια, κάτι που συναντάς πολύ σπάνια. Αυτά που κάνει στο παρκέ είναι εξαιρετικά για τους άλλους, ενώ για στον ίδιο του φαίνονται συνηθισμένα. Εκτός παρκέ είναι καλός, καθόλου επιθετικός και δεν μας φωνάζει. Δεν του αρέσει να κάνει τον σταρ και όταν βγαίνει μπροστά δεν το κάνει για να τραβάει απλά την προσοχή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags