Facebook Pixel Γιάννης Μπορούσης: Φοβερές ατάκες για Παναθηναϊκό, Πιτίνο, Εθνική και το μέλλον του
Μπάσκετ
| 2019-04-25 23:48:00

Ατακάρες Μπουρούση: "Στο Final Four ο ΠΑΟ εάν... - Λάθη ο Μπλατ" - Δήλωση για... επιστροφή!

Sportdog Team
Ατακάρες Μπουρούση: "Στο Final Four ο ΠΑΟ εάν... - Λάθη ο Μπλατ" - Δήλωση  για... επιστροφή!

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Έλληνα σέντερ.

Γιάννης Μπουρούσης: Ο Έλληνας σέντερ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Super Euroleague της Nova και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο μέλλον του και το αν προτίθεται να επιστρέψει, αλλά και στην πορεία Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στη φετινή Euroleague.

Ο Μπουρούσης χαρακτήρισε άδικο το 3-0 τη Ρεάλ κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι το Τριφύλλι θα είχε προκριθεί στο Final Four εάν είχε στον πάγκο του από την αρχή της σεζόν τον Ρικ Πιτίνο.

«Με τον Πιτίνο από την αρχή της χρονιάς στον πάγκο του, ο Παναθηναϊκός θα ήταν στο Final Four. Είναι λίγο άδικο το 3-0. Θα μπορούσε να είχε κερδίσει το Game 1 και θα βλέπαμε διαφορετική σειρά. Στο τρίτο ματς που έχασε ήταν πάλι κοντά στο σκορ... Δυο πικ-εν-ρολ, μια άμυνα... Δυστυχώς, όταν πάει το παιχνίδι εκεί, κοντά στο σκορ, θα κερδίσει ο πιο τυχερός και ο πιο συγκεντρωμένος... Η Ρεάλ θα αγχωνόταν αν ο Παναθηναϊκός κέρδιζε το πρώτο ματς. Επίσης ο Παναθηναϊκός θα έπαιζε με διαφορετικό αέρα, δεν θα είχε άγχος στο δεύτερο παιχνίδι και μπορεί να του έβγαινε θετικά. Έτσι θα ήταν εντελώς διαφορετικό στο ΟΑΚΑ... Έκανε τρομερό comeback ο Παναθηναϊκός, δείχνει ότι μπορεί αλλά λείπει η λεπτομέρεια», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τον Ολυμπιακό, ο διεθνής άσος υποστήριξε ότι οι καλοκαιρινές επιλογές του Ντέιβιντ Μπλατ δεν στέφθηκαν από επιτυχία, ενώ έκανε λόγο για τις «σημαίες» του συλλόγου, Σπανούλη και Πρίντεζη. Τονίζοντας ότι τα χρόνια περνούν και οι δύο παίκτες θα πρέπει να αναπροσαρμόσουν τον ρόλο τους και να πλαισιωθούν από παίκτες ικανούς να τους βοηθήσουν ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν στον Ολυμπιακό.

Σχετικά με το μέλλον του, ο Μπουρούσης δήλωσε με νόημα ότι του έχει λείψει η Euroleague και δεν θα έλεγε «όχι» στην επιστροφή του στη διοργάνωση. Ωστόσο, θέλει να το κάνει με τους δικούς του όρους, σε ομάδα που θα διεκδικεί την κορυφή. 

Ο έμπειρος σέντερ αναφέρθηκε και στην Εθνική Ελλάδας, λέγοντας πως είναι υποχρέωσή του να βοηθά τη Γαλανόλευκη και θα το κάνει για όσο αντέχει. Για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, εστίασε στη σημασία της παρουσίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, εκφράζοντας την άποψη ότι ο «Greek Freak» είναι απαραίτητος και «πρέπει να παίζει όπου θέλει», ενώ υποστήριξε ότι η Εθνική έχει τη δυνατότητα να φτάσει στην τετράδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags