Facebook Pixel Γουστάρει Νόρις Κόουλ ο Ολυμπιακός
| 2019-05-02 16:00:00

Γουστάρει Νόρις Κόουλ ο Ολυμπιακός - Δύο φορές πρωταθλητής NBA - Θα κάνει "όργια" με Σπανούλη

του Pick n' Scroll
Γουστάρει Νόρις Κόουλ ο Ολυμπιακός - Δύο φορές πρωταθλητής NBA - Θα κάνει "όργια" με Σπανούλη

"Καψούρα" στο λιμάνι. Δείτε τον σε δράση. Αποκάλυψη sportdog!

Ο Βασίλης Σπανούλης επέστρεψε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας μετά από καιρό. Ο τραυματισμός του τον είχε απομακρύνει από τον φυσικό του χώρο και χθες αποθεώθηκε από συμπαίκτες και όχι μόνο, όταν πήγε στο γήπεδο με πατερίτσες. 

Ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού είναι στο στάδιο της αποθεραπείας, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αρμάνι.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα είναι κανονικά στο ρόστερ της ομάδας για την επόμενη σεζόν με το συμβόλαιο του να λήγει τον επόμενο μήνα. Δεν θα χρειαστεί, όμως, να πουν πολλά με τους Αγγελόπουλους για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Αυτό που ψάχνει και θα ψάξει ακόμη περισσότερο ο Ολυμπιακός όσο περνάει ο καιρός είναι έναν πολύ καλό γκαρντ. Ίσως και δύο, αν αποφασιστεί να μην μείνει ο Ουίλ Τσέρι.



Ένας παίκτης που είναι στο "ερυθρόλευκο" ραντάρ είναι ο Νόρις Κόουλ, που πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις με την Μπουντούτσνοστ. Δεν είναι τυχαίος παίκτης. Έπαιζε για χρόνια ολοκληρα στο ΝΒΑ και μάλιστα πήρε δύο τίτλους με τους Μαϊάμι Χιτ.

Την τρέχουσα σεζόν την ξεκίνησε στην Ιταλία με την Αβελίνο για να τον πάρει στη συνέχεια η Μπουντούτσνοστ. Τον ήθελε και ο Ολυμπιακός, αλλά άργησε να κινηθεί με αποτέλεσμα ο έμπειρος γκαρντ να πάει στους Μαυροβούνιους.

Δεν αποκλείεται, όμως, να τον πάρει το καλοκαίρι που μας έρχεται. Δεν είναι πανάκριβος οικονομικά, ενώ πλέον έχει και την εμπειρία της Ευρώπης. Πέρυσι άλλωστε φόρεσε τη φανέλα της Μακάμπι.

Φέτος είχε με την Μπουντούτσνοστ στην Ευρωλίγκα 16.6 πόντους και 4.1 ασίστ και γενικά είναι από τους παίκτες που μπορεί να πλησιάσει οικονομικά η ομάδα του Πειραιά. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός τις τελευταίες ώρες με Μπλατ! Φεύγει από τον Ολυμπιακό; - Τι θέλουν οι Αγγελόπουλοι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags