Facebook Pixel Γιώργος Βασιλακόπουλος: "Σκληρή" απάντηση στην Γιώργο Βασιλειάδη
| 2019-05-03 19:50:00

"Σκληρή" απάντηση Βασιλακόπουλου σε Βασιλειάδη - "Γελoιότητες - Προσβάλλει τους νόμους"

Sportdog Team
"Σκληρή" απάντηση Βασιλακόπουλου σε Βασιλειάδη - "Γελoιότητες - Προσβάλλει τους νόμους"

Συνεχίζεται η κόντρα των δύο ανδρών.

O Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, προέβη σε κριτική κατά του Γιώργου Βασιλακόπουλου για τη στάση που κρατά στην υπόθεση του Ολυμπιακού, ενώ από το περιβάλλουν του φέρεται να τονίζεται ότι ο πρόεδρος της ΕΟΚ ευθύνεται για τη διαφαινόμενη διάλυση του ελληνιικού μπάσκετ.

Κύκλοι της ΕΟΚ απάντησαν στον Υφυπουργό, χαρακτηρίζοντας γελοιότητες και αστειότητες τα όσα ειπώθηκαν, ενώ επεσήμαναν ότι θα υπάρξει άμεση κίνηση εναντίον του.

«Οι μέσω κύκλων εκπεφρασμένες απόψεις του κύριου Βασιλειάδη είναι γελοιότητες και αστειότητες από τις οποίες λείπει δυστυχώς  τελείως η σοβαρότητα. Αναδεικνύουν το ανεύθυνον του προσώπου, το οποίο αναλαμβάνει τις ευθύνες της στοχοποίησης του προέδρου της ΕΟΚ, με την γνωστή πολυετή διαδρομή στο άθλημα, σε εθνικός και διεθνές επίπεδο. Θα υπάρξει άμεση κίνηση εναντίον του, φυσικά εντός των πλαισίων των νόμων και των κανονισμών τους οποίους ο ίδιος με τις δηλώσεις του προσβάλει. Θεωρούμε όμως και ότι πρέπει να επέμβουν και άλλοι θεσμοί και να βάλουν ένα φρένο στον κατήφορο που τους παρασύρει και τους εκθέτει», τόνιζαν χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags