Facebook Pixel Συνέντευξη Μανωλόπουλου για Κόνιαρη και Ολυμπιακό
| 2019-05-04 20:15:00

"Καλύτερα που έφυγε από τον ΠΑΟ και πήγε στον ΠΑΟΚ - Μπορεί στον Ολυμπιακό, επιπέδου Μάντζαρη"

του Γιώργου Κτενά
"Καλύτερα που έφυγε από τον ΠΑΟ και πήγε στον ΠΑΟΚ - Μπορεί στον Ολυμπιακό, επιπέδου Μάντζαρη"

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος για κορυφαίο "ερυθρόλευκο" στόχο.

 

Σωστή χαρακτηρίζει ο Σωτήρης Μανωλόπουλος την επιλογή του Αντώνη Κόνιαρη να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, το καλοκαίρι του 2016, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε συνέντευξή του στο sportdog.gr.

Ο προπονητής του Ήφαιστου, που εκείνο το διάστημα εργαζόταν στο τεχνικό τιμ του Τριφυλλιού, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον 21χρονο άσο, που φαίνεται ότι απασχολεί τώρα τον Ολυμπιακό.

Αποκάλυψε τα στοιχεία του που είχαν ξεχωρίσει οι Πράσινοι και τον είχαν αποκτήσει, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να υπογράψει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες για να πάρει τη θέση του Βαγγέλη Μάντζαρη στο ροτέισον. 



"Ο Αντώνης ήταν από τους καλύτερους παίκτες στην ηλικία του όταν τον είχαμε πάρει στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα τότε είχε επενδύσει σε νέα παιδιά, όπως ήταν ο Κόνιαρης, ο Λούντζης, ο Χαραλαμπόπουλος, ο Παπαγιάννης κ.ά. Ήταν από τους καλύτερους παίκτες στην ηλικία του", σχολίασε αρχικά μέσω του sportdog ο πεπειραμένος τεχνικός και στη συνέχεια συμπλήρωσε για εκείνα τα στοιχεία που τον έκαναν να ξεχωρίζει:

"Είχε έφεση στο σκοράρισμα και διάβαζε σωστά τις πάσες. Είχε ball handling, καλά χέρια αμυντικά και μπορούσε να κρατήσει την μπάλα. Τον ξέρω από πιτσιρικά, είναι πολύ καλός παίκτης. Από τότε πίστευα ότι μπορούσε να κάνει πολλά, ήταν από τους καλύτερους παίκτες στην ηλικία του όταν τον είχαμε αποκτήσει. Δεν είναι έκπληξη για εμένα η εξέλιξή του". 

Παρακολουθείτε την πορεία του στον ΠΑΟΚ;

"Φυσικά και μπορώ να σας πω ότι έχει εξελιχθεί σύμφωνα με αυτά που περίμενα. Πιστεύω, μάλιστα, ότι μπορεί να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο". 

Θεωρείτε ότι πήρε τις ευκαιρίες που έπρεπε στον Παναθηναϊκό;

"Στον Παναθηναϊκό είναι πολύ δύσκολο ένα νέο παιδί να πάρει ευκαιρίες, κι αυτό γιατί οι απαιτήσεις είναι πάρα πολύ υψηλές. Από εκεί και πέρα, όμως, είχε και κάποια προβλήματα τραυματισμών, οπότε αυτό ήταν επίσης ένα πρόβλημα. Θεωρώ πολύ σωστή την επιλογή του να φύγει, τότε, από τον Παναθηναϊκό και να επιλέξει να πάει σε μια καλή ομάδα, όπως ήταν ο ΠΑΟΚ. Εκεί, άλλωστε, συνάντησε και έναν πολύ καλό προπονητή, όπως ήταν ο Σούλης Μαρκόπουλος".



Το όνομά του έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό - Πιστεύετε ότι μπορεί να τα καταφέρει στους Ερυθρόλευκους, αν υπογράψει στο Λιμάνι; 

"Είναι έτοιμος παίκτης, πια. Δεν θα τον αντιμετωπίζει κανείς ως νέο παιδί, που θα προσπαθούν να τον βγάλουν καλό παίκτη. Είναι ήδη καλός παίκτης. Είναι έτοιμος και, φυσικά, θεωρώ ότι αν πάει στον Ολυμπιακό μπορεί να προσφέρει".

Θεωρείτε ότι μπορεί να γίνει αντι-Μάντζαρης, αν λάβουμε υπόψη μας τα ρεπορτάζ που θέλουν τον νυν άσο του Ολυμπιακού να μη συνεχίζει στην ομάδα;

"Κάποια στιγμή είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει να παίξει σε αυτό το επίπεδο. Να έχει, δηλαδή, πρωταγωνιστικό ρόλο. Γιατί ο Μάντζαρης είναι κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό, κι όχι κάποιος τυχαίος παίκτης".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags