Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τα 300 τρίποντα ξεπέρασε στην Basket League ο Βαγγέλης Μάντζαρης στο παιχνίδι την Τετάρτης με τον Προμηθέα
Μπάσκετ
| 2019-05-10 00:51:00

Μήπως να το ξανασκεφτούν για τον "τελειωμένο" στον Ολυμπιακό; Έσπασε τα κοντέρ

Sportdog Team
Μήπως να το ξανασκεφτούν για τον "τελειωμένο" στον Ολυμπιακό; Έσπασε τα κοντέρ

Δείτε για ποιον πρόκειται.

Ολυμπιακός: Τα 300 τρίποντα ξεπέρασε στην Basket League ο Βαγγέλης Μάντζαρης στο παιχνίδι την Τετάρτης με τον Προμηθέα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

«Στο 283ο παιχνίδι του στην Betshop Basket League, ο Βαγγέλης Μάντζαρης έφτασε σε ένα ξεχωριστό, ατομικό επίτευγμα. Ο διεθνής γκαρντ έφτασε και ξεπέρασε τα 300 εύστοχα τρίποντα καριέρας.

Ο Μάντζαρης είχε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα 2/5 τρίποντα κι έτσι πλέον μετράει 301/834 (36,09%).

Ακόμη χθες ο Γιώργος Πρίντεζης με το 361ο παιχνίδι Πρωταθλήματος που έκανε, μπήκε στην πρώτη 30άδα της σχετικής λίστας από καταβολής Α' Εθνικής (από το 1963-64). Ο διεθνής φόργουορντ “έπιασε” στην 29η θέση τους Παύλο Σταμέλο, Γιώργο Τρόντζο και Τζον Κόρφα.

Σε ομαδικό επίπεδο, ο Ολυμπιακός είχε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι 20+ ασίστ παρά την απουσία του κορυφαίου πασέρ του, Βασίλη Σπανούλη.

Αυτό ήταν το 700ό παιχνίδι κανονικής περιόδου του Ολυμπιακού στην Betshop Basket League. Ο απολογισμός του είναι 589 νίκες και 111 ήττες.

Από την άλλη πλευρά, ο Προμηθέας σημείωσε αρνητικό ρεκόρ περιόδου με τα τρία μόνο εύστοχα τρίποντα του (3/19) -δεν είχε πέσει κάτω από τα πέντε πριν το χθεσινό παιχνίδι- ενώ ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ του στη σεζόν με τα έξι επιθετικά ριμπάουντ που είχε, όσα και στο ματς με τον Κολοσσό στις 19 Ιανουαρίου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags