Facebook Pixel Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για τον Μπίλι Μπάρον του Ερυθρού Αστέρα
| 2019-05-13 16:45:00

Είναι νέος Μάικ Τζέιμς: Γι’ αυτόν "πλακώνονται" Ολυμπιακός και ΠΑΟ - Θα κάνει θραύση - Αποκάλυψη!

του Pick n' Scroll
Είναι νέος Μάικ Τζέιμς: Γι’ αυτόν "πλακώνονται" Ολυμπιακός και ΠΑΟ - Θα κάνει θραύση - Αποκάλυψη!

Mόνο για Σλούκα τα εκατομμύρια. Τι σχέση έχει ο... Αντετοκούνμπο;

Ο Ολυμπιακός έχει παντού τα μάτια του στην αγορά, όσον αφορά στην προσεχή σεζόν. Το ίδιο και ο Παναθηναϊκός. Αμφότεροι ψάχνουν για περιφερειακούς που πάνω από όλα να έχουν εξαιρετικό σουτ. Και βέβαια να μην κοστίζουν ο κούκος αηδόνι. Εκτός αν είναι ο Κώστας Σλούκας, οπότε εκεί τα δεδομένα αλλάζουν.

Ψάχνουν, δηλαδή, γκαρντ, που να έρθουν εδώ και να κάνουν το μεγάλο ξεπέταγμα της καριέρας τους. Ένας τέτοιος, που έχει τεθεί στα υπόψη τους, είναι ο Μπίλι Μπάρον, ο οποίος κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με τον Ερυθρό Αστέρα.

Είναι ένας πολύ δυναμικός περιφερειακός, που βοήθησε πάρα πολύ, ώστε η ομάδα της Σερβίας να κατακτήσει τον τίτλο της Αδριατικής Λίγκας. Είναι σούπερ σουτέρ και το στυλ του μοιάζει αρκετά με αυτό του Μάικ Τζέιμς, που αγαπήθηκε και λατρεύτηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού.



Μέχρι πέρυσι ο Μπάρον έπαιζε σε μικρές ομάδες της Ευρώπης. Φέτος πήγε στον Ερυθρό Αστέρα και του χρόνου θέλει να κάνει ένα τεράστιο άλμα.

Σίγουρα προς αυτή την κατεύθυνση θα τον βοηθήσει το γεγονός ότι έχει ένα φημισμένο ατζέντη, τον Αλέξη Σαράτση. Και είναι φημισμένος ο Σαράτσης, καθώς είναι ο εκπρόσωπος στο ΝΒΑ του Γιάννη Αντετοκούνμπο. 

Πάντως, ο Μπάρον είναι γενικά παίκτης με προσόντα που σε καλύτερη ομάδα από αυτές που έχει παίξει μπορεί να κάνει θραύση. Και όταν λέμε καλύτερη, μπορεί αυτή να είναι ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξελίξεις με τη... βόμβα Γιαννακόπουλου από το NBA - Ποια ομάδα πιέζει για να τον "κλέψει"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags