Facebook Pixel Ολυμπιακός - Νίκολα Μιλουτίνοφ: Θέλουν να κρατήσουν τον Σέρβο με "χρυσό" συμβόλαιο - "Βόμβα" με... Τεόντοσιτς
Μπάσκετ
| 2019-05-14 22:00:00

Ρελάνς Αγγελόπουλων για Μιλουτίνοφ - Του δίνουν "χρυσό" συμβόλαιο - Βόμβα και με... Τεόντοσιτς!

του Pick n' Scroll
Ρελάνς Αγγελόπουλων για Μιλουτίνοφ - Του δίνουν "χρυσό" συμβόλαιο - Βόμβα και με... Τεόντοσιτς!

Απίστευτη αντεπίθεση στο λιμάνι. Όλα για όλα. Ρεπορτάζ-φωτιά.

Ολυμπιακός - Νίκολα Μιλουτίνοφ: Μέχρι πρότινος αυτό που πίστευαν οι περισσότεροι είναι ότι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα φύγει από τον Ολυμπιακό για το Σαν Αντόνιο και τους Σπερς. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι ακριβώς έτσι. Και αυτό, γιατί υπάρχουν μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που θέλουν να εντάξουν τον Σέρβο σέντερ στο ρόστερ τους.

Η ΤΣΣΚΑ είναι εκείνη, που "καίγεται" περισσότερο και μάλιστα έχει κάνει ήδη επαφές με τον Ολυμπιακό. Τονίζουμε ότι ο Μιλουτίνοφ για να πάει στο ΝΒΑ, αρκεί να πληρωθεί το μπάι-άουτ που υπάρχει στο συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους". Αν είναι να πάει σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, για να γίνει το deal, πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά οι Πειραιώτες.

Στις επαφές, πάντως, μέχρι στιγμής με την ΤΣΣΚΑ δεν έχει βρεθεί άκρη. Αυτά που προσφέρει η ρωσική ομάδα, δεν τα δέχεται ο Ολυμπιακός. Οχι γιατί θέλει περισσότερα, αλλά γιατί φαίνεται ότι θέλει να χτίσει πάνω στον Μιλουτίνοφ. Θέλει να τον κρατήσει κι άλλο και γι' αυτό το λόγο σκέφτεται να του προσφέρει νέα επέκταση. Είναι άγνωστο ποια θα είναι η αντίδραση του Σέρβου σε μία τέτοια περίπτωση.



Τον Μιλουτίνοφ, πάντως, τον θέλει και η Μπαρτσελόνα, που λογικά θα χτίσει και πάλι από την αρχή το ρόστερ της την επόμενη σεζόν. Και αν όχι όλο το ρόστερ, σίγουρα τη φροντ-λάιν με Σεραφέν και Σίνγκλετον να είναι πολύ κοντά στη πόρτα της εξόδου.

Αν μείνει ο Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό, αυτό θα γίνει με πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Θα αμείβεται, δηλαδή, με πάνω από 1 εκ. ευρώ ετησίως. Με Μιλουτίνοφ στο ρόστερ τους οι Πειραιώτες, από κει και πέρα θα κυνηγήσουν μία "βόμβα" στην περιφέρεια. Τύπου Ντιλέινι, Ουονομάικερ και Τεόντοσιτς.

Σε τόσο μεγάλο όνομα θα πάνε οι Αγγελόπουλοι, που θεωρούν ότι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα έχει λυθεί το θέμα τους με τους μπλοκαρισμένους λογαριασμούς.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags