Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: ’Όπως και στο ΟΑΚΑ, οι κότες το έσκασαν πάλι"!
| 2019-05-15 19:30:00

"Καρφάρες" Γιαννακόπουλου σε Ολυμπιακό: ’Όπως και στο ΟΑΚΑ, οι κότες το έσκασαν πάλι"!

Sportdog Team
"Καρφάρες" Γιαννακόπουλου σε Ολυμπιακό: ’Όπως και στο ΟΑΚΑ, οι κότες το έσκασαν πάλι"!

Οι πρώτες αντιδράσεις των Πρασίνων μετά την αποχώρηση των Πειραιωτών.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η κόντρα Παναθηναϊκού - Παναθηναϊκού συνεχίζεται δίχως τέλος, καθώς ούτε στη έκτακτη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ την Τετάρτη, βρέθηκε κάποιο σημείο επαφής μεταξύ των δύο πλευρών.

Θυμίζουμε ότι όλες οι ομάδες συμφώνησαν στην επικύρωση της βαθμολογίας και στην άμεση έναρξη των πλέι οφ, ωστόσο οι αδελφοί Αγγελόπουλοι αποχώρησαν κάνοντας λόγο για... πραξικόπημα!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά το τέλος της συνεδρίασης, αναφέρθηκε με τον δικό του τρόπο στην αποχώρηση του Ολυμπιακού συνδυάζοντας την με όσα έγιναν στο ματς Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ λέγοντας: «Δεσμευτήκαμε να διαβαστεί η ανακοίνωση, η οποία αναφέρεται σε όλα. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι 13/2 είδαμε τις κότες να το σκάνε. Σήμερα οι κότες το ξανάσκασαν».

Από την πλευρά του ο Μάνος Παπαδόπουλος σχολίασε τις εξελίξεις στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ και στάθηκε στον ομόφωνο χαρακτήρα των αποφάσεων που πάρθηκαν.

Αναλυτικά όσα τόνισε: «Κάποιοι μίλησαν για πραξικόπημα. Όταν είναι 13-1 είναι δημοκρατία. Όλες οι ομάδες απφάσισαν ομόφωνα σε όλα τα θέματα. Θα βγει ανακοίνωση από τον ΕΣΑΚΕ, πλην μίας ομάδας που δεν ήθελε πλέι οφ, δεν ήθελε να τελειώσει το πρωτάθλημα. Ήθελε να μπει παύλα γιατί θα αναγκαστεί να παίξει».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφωνία-βόμβα από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό για το νέο πρωτάθλημα - Εκτός ο Ολυμπιακός!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags