Facebook Pixel Ενδιαφέρει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ο Τάιους
| 2019-05-15 20:00:00

Αποκάλυψη: Αυτό το "θωρηκτό" θέλει ο Μπλατ στον Ολυμπιακό - Θα γίνει "μάχη" με τον Παναθηναϊκό;

του Pick n' Scroll
Αποκάλυψη: Αυτό το "θωρηκτό" θέλει ο Μπλατ στον Ολυμπιακό - Θα γίνει "μάχη" με τον Παναθηναϊκό;

Δυνατός ψηλός με εμπειρία και Ευρωλίγκα. Δείτε τον σε δράση!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, αλλά και τον τρόπο που θα ολοκληρωθεί το… θρίλερ της φετινής σεζόν (ξεκινούν τα πλέι οφ το Σάββατο!) ελήφθησαν την Τετάρτη στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ, στο νέο διοικητικό συμβούλιο των ιδιοκτητών των ομάδων της Α1.

Η ζωή, όμως, συνεχίζεται παράλληλα και οι προπονητές κάνουν τη δική τους δουλειά. Έτσι, τα προπονητικά σταφ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού ετοιμάζουν τις ομάδες τους, ώστε όταν αρχίσουν τα πλέι-οφ να είναι έτοιμες.

Παράλληλα, ψάχνουν την αγορά για τις καλύτερες δυνατές λύσεις ενόψει της επόμενης σεζόν. Η απόκτηση σέντερ είναι από τα βασικά πράγματα που απασχολούν τους "αιώνιους" και ως εκ τούτου έχουν ρίξει εκεί μεγάλο βάρος.

Και επειδή δεν είναι εύκολο να πάρουν τους ψηλούς του πρώτου επιπέδου (Μπλακ, δηλαδή, Ντέιβις, Ντάνστον, Γιούντο και Μίκι), είναι επόμενο να πάνε σε κάτι πιο φτηνό οικονομικά. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Άλεξ Τάιους, που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τη Μακάμπι. Ο 30χρονος Τάιους έχει περάσει όλη του την επαγγελματική καριέρα στην Ευρώπη και είναι έτοιμη και αξιόπιστη λύση. Δεν έχει το ταλέντο των προαναφερθέντων, αλλά δεν έχει και υψηλή τιμή.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ τον ξέρει άριστα, αφού τον είχε μαζί του στην Μακάμπι, που κατέκτησε την Ευρωλίγκα το 2014. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη τον ήθελε χρόνια ολόκληρα, αλλά δεν μπόρεσε να τον πάρει.

Ίσως το καλοκαίρι, που μας έρχεται, να είναι η ώρα, που ο δυναμικός πάουερ-φόργουορντ με τα εντυπωσιακά καρφώματα θα παίξει σε ελληνική ομάδα.  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πληροφορία βόμβα για Ολυμπιακό και ΑΣΕΑΔ - "Δεν έπρεπε να φύγουν οι Αγγελόπουλοι γιατί..."

 

Δείτε τον σε "δράση":

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags