Facebook Pixel "Δεν κατεβαίνει ο Ολυμπιακός - Τρικ όπως με Αναστόπουλο - Όνειρο η Α2 - Έχει δίκιο για τη διαιτησία"
| 2019-05-16 14:42:00

"Δεν κατεβαίνει ο Ολυμπιακός - Τρικ όπως με Αναστόπουλο - Όνειρο η Α2 - Έχει δίκιο για τη διαιτησία"

του Pick n' Scroll
"Δεν κατεβαίνει ο Ολυμπιακός - Τρικ όπως με Αναστόπουλο - Όνειρο η Α2 - Έχει δίκιο για τη διαιτησία"

"Ρουκέτες" του Τόλη Κοτζιά. Μπορεί να αποφύγει τον υποβιβασμό;

Ο μεγάλος χαμένος της συνεδρίασης της Τετάρτης στον ΕΣΑΚΕ ήταν ο Ολυμπιακός. Τα πλέι οφς θα ξεκινήσουν κανονικά ξεπερνώντας το ΑΣΕΑΔ, το οποίο εκδικάζει απόψε στις 17:00 την προσφυγή των Πειραιωτών κατά του κύρους της κλήρωσης των διαιτητών της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου.

Μάλιστα, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος στις δηλώσεις του κατά την αποχώρηση από το συμβούλιο μίλησε για πραξικόπημα του ΕΣΑΚΕ.

Ο Τόλης Κοτζιάς μιλώντας στο sportdog αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν, υποστήριξε ότι οι "ερυθρόλευκοι" δικαίως έχουν παράπονα από τη διαιτησία, αλλά ακολούθησαν λάθος τακτική. Παράλληλα εξέφρασε την περιέργειά του για το πώς ο Ολυμπιακός θα αντιδράσει στα πλέιφ οφς.

Πώς σχολιάζεις τη στάση του Ολυμπιακού στο ΔΣ της ΕΣΑΚΕ την Τετάρτη;

"Το θέμα είναι ότι ο Ολυμπιακός πλεον είναι σε ένα κλοιό. Ενώ περιμέναμε να βρεθεί μία άκρη, όπως είδαμε, σηκώθηκε και έφυγε. Τα πλέι οφς ξεκινούν κανονικά. Ο Ολυμπιακός πρέπει να πάει στο γήπεδο και δεν ξέρουμε αν θα πάει. Πώς να πάει στο γήπεδο όμως; Αφού έφυγε, τα παράτησε. Αποχώρησε στο μέσο της συνεδρίασης. Έχει πει ότι δεν παίζει χωρίς ξένους διαιτητές. Έχει μπει με Μάνο, Αναστόπουλο, Παναγιώτου δεν παίζει. Πού μπορεί να πατήσει κάποιος και να πει ότι μπορεί να κατέβει ο Ολυμπιακός; Δεν στέκει. Αν πήγαιναν όλα ομαλά στη συνεδρίαση θα ήταν όλα οκ. Τώρα έφυγε. Πώς θα κατέβει ο Ολυμπιακός; Θα πει ο κόσμος «σηκώθηκες και έφυγες». Ξένους διαιτητές δεν όρισαν. Μπορεί να βάλουν κάποιον εκ των Μάνου, Αναστόπουλου, Παναγιώτου".

Πώς κρίνεις τη στάση του Ολυμπιακού για τη διαιτησία με την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ;

"Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να παίξει στα πλέι οφ. Ήθελε να κερδίσει χρόνο να μη γίνουν τα πλέι οφ, να μη γίνει πρωτάθλημα. Αυτό ξεκινά από τα οικονομικά προβλήματα που έχει. Αφού ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός απέτυχαν στην Ευρωλίγκα, σου λέει μην πάρει κανείς το πρωτάθλημα και του χρόνου βλέπουμε. Λέγεται ότι το καλοκαίρι θα λυθεί το πρόβλημα με τους λογαριασμούς των Αγγελοπουλαίων. Ο Ολυμπιακός είχε αυτό το θέμα, οπότε σου λέει «κάτσε να κάνουμε άνω-κάτω τη σεζόν, για να κερδίσουμε αυτά που θέλουμε».

Γιατί ο Ολυμπιακός δικαίως έχει παράπονα για τη διαιτησία. Αυτή είναι μέρος του Παναθηναϊκού. Αλλά ακολούθησε λάθος τακτική. Ηταν μια ευκαιρία γι' αυτόν από τη στιγμή που υπήρχαν τα οικονομικά προβλήματα σε μία χρονιά που ήταν χαμένη. Ο Γιαννακόπουλος από τη στιγμή που έχει αυτήν την ευκαιρία δεν χρειάζεται τίποτα άλλο από το να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Αλλά δεν το δημιούργησε ο Γιαννακόπουλος αυτό. Το βρήκε μπροστά του. Άρα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ρίξει τον Ολυμπιακό στην Α2".

Από εδώ και στο εξής ποια αντίδραση περιμένεις από τον Ολυμπιακό;

"Αν δεν κατέβει ο Ολυμπιακός μένει να δούμε τι τρικ μπορεί να βρει, ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό. Όπως βρέθηκε για να μην πάει ο Αναστόπουλος στο ΣΕΦ".  

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags