Facebook Pixel Απίστευτη δήλωση Γκριν για Αντετοκούνμπο: «Δεν... ανήκει σε αυτό τον κόσμο»!
| 2019-05-17 12:20:00

Απίστευτη δήλωση Γκριν για Αντετοκούνμπο: «Δεν... ανήκει σε αυτό τον κόσμο»!

Sportdog Team
Απίστευτη δήλωση Γκριν για Αντετοκούνμπο: «Δεν... ανήκει σε αυτό τον κόσμο»!

Ατάκα και για τον Ολυμπιακό.

Ο Έρικ Γκριν θα παλέψει με τη Φενέρ για τον τίτλο της Ευρωλίγκας και σε δηλώσεις του στο Eurohoops αναφέρθηκε τόσο στην πρώην του ομάδα, τον Ολυμπιακό, όσο και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Αμερικανός γκαρντ δήλωσε μεταξύ άλλων:

“Αγαπώ τους φίλους του Ολυμπιακού. Όπου κι αν πάμε τους συναντάμε και έχουν τρομερό πάθος για την ομάδα τους, αυτό λέμε και με τη μάνα μου. Το ίδιο καλός είναι και ο κόσμος της Φενέρ. Αγαπάω που παίζω εδώ και έχουμε μεγάλη υποστήριξη. Αγαπάω ακόμα, όμως, τον Ολυμπιακό και έχει ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου”.

Για το ελληνικό πρωτάθλημα; “Όχι πάρα πολλά, έχω καταλάβει κάποια πράγματα! Μιλάω με τον Γκος και τον Λεντέι που είναι φίλοι μου. Ελπίζω να εξελιχθούν όλα καλά και να επιστρέψει δριμύτερος ο Ολυμπιακός”.

Για τους τελικούς του ΝΒΑ; “Πιστεύω πως θα το πάρουν πάλι οι Ουόριορς, αλλά οι Μπακς θα πάνε την σειρά των τελικών στο Game 7! Γιατί παίζουν πολύ καλή άμυνα και ο Γιάννης δεν… ανήκει σε αυτό τον κόσμο! Είναι σίγουρα ο MVP! Δεν έχω ξαναδεί παίκτη σαν τον Αντετοκούνμπο.

Μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις, κάνει τα πάντα στο παρκέ, μπορεί να βάλει 40 πόντους χωρίς να σουτάρει καν τρίποντο σε κάποιο παιχνίδι, είναι απίστευτο το πόσο ξεχωριστός είναι. Δεν έχουμε δει ποτέ κάτι σαν κι αυτόν. Μερικές φορές η κυριαρχία του στη ρακέτα μου θυμίζει τον Σακίλ, αλλά ο Γιάννης είναι ξεχωριστή περίπτωση”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags