Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Έκρηξη στο μπάσκετ με αυτό που θα κάνει ο Ολυμπιακός - Στον αέρα ο Σπανούλης, μεταγραφάρα για Καλάθη"
Μπάσκετ
| 2019-05-18 17:42:00

"Έκρηξη με αυτό που θα κάνει ο Ολυμπιακός - Στον αέρα ο Σπανούλης, μεταγραφάρα για Καλάθη"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Έκρηξη με αυτό που θα κάνει ο Ολυμπιακός - Στον αέρα ο Σπανούλης, μεταγραφάρα για Καλάθη"

"Καυτή" συνέντευξη στο sportdog για τους δύο "αιωνίους".

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ την περασμένη Τετάρτη ψηφίστηκε η αναδιάρθρωση στην Basket League με 16 ομάδες να ξεκινούν στο νέο πρωτάθλημα, ενώ θα υποβιβαστούν τέσσερις. Πώς βλέπει αυτήν την εξέλιξη ένας από τους εμπειρότερους ανθρώπους του μπάσκετ, ο Νίκος Λινάρδος;

"Η αναδιάρθρωση είναι μία θετική εξέλιξη. Το πρωτόγνωρο είναι ότι αυξάνεται ο αριθμός των ομάδων μετά την τελευταία αγωνιστική. Οι ομάδες θα είναι 16, το θέμα είναι να έχουν υγεία και να μη δημιουργούνται θέματα αφερεγγυότητας προς τους παίκτες και τους προπονητές. Όλα να γίνουν για το καλό του μπάσκετ. Η κεντρική διαχείριση είναι σημαντική. Οι ομάδες πρέπει να είναι όλες μαζί. Έτσι θα μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον", σημειώνει.

Το μεγάλο πρόβλημα για το ελληνικό μπάσκετ, όπως τονίζει, είναι ότι "το κλίμα είναι εκρηκτικό. Και δεν ξέρω πού μπορεί να φτάσει αυτή η κατάσταση. Και τώρα όλοι περιμένουμε τι θα γίνει εάν δεν κατέβει ο Ολυμπιακός στα πλέι οφς. Στο τέλος πάντα κάποιοι την πληρώνουν σε αυτές τις καταστάσεις".

Ο διευθυντής των Ακαδημιών του Πανιωνίου κλήθηκε να μιλήσει για την ενίσχυση που χρειάζονται οι δύο "αιώνιοι", ενόψει της νέας σεζόν. "Ο Ολυμπιακός θέλει μία ενίσχυση, ειδικά στην περιφέρεια. Η αναμενόμενη φυγή του Μιλουτίνοφ είναι επιτακτική. Πρέπει να πάρει ένα καινούριο σέντερ. Ο τραυματισμός του Σπανούλη είναι ένα ερωτηματικό, πότε θα επιστρέψει και πότε θα είναι υγιής ο Βασίλης. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός περιμένει μία ενίσχυση και από άλλες ομάδες ώστε να παραμείνει ο ελληνικός κορμός", αναφέρει για τους ερυθρόλευκους.

"Στον Παναθηναϊκό το θέμα είναι αν θα μείνει ο Πιτίνο. Μπορεί να πάρει έναν ποιοτικό παίκτη δίπλα στον Καλάθη. Η επιστροφή του Παππά θα παίξει σίγουρα ένα ρόλο στο επιθετικό κομμάτι του Τριφυλλιού. Νομίζω ότι η φροντ λάιν του είναι αρκετά καλή με την παρουσία του Παπαγιάννη που του έδωσε αρκετές ελπίδες. Του χρόνου θα παρουσιαστεί ακόμα πιο έμπειρος.Ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται τόσες προσθήκες όσες ο Ολυμπιακός. Δεν είναι ό,τι καλύτερο για μία ομάδα να γίνονται πολλές αλλαγές στο ρόστερ", τονίζει για τους Πράσινους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πρώτες αποφάσεις των Αγγελόπουλων μετά την Α2 - Να τι θα γίνει με Αδριατική και Ευρωλίγκα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags