19/05/19 - 21:58

Βόμβες Μπαρτζώκα: "Ποιοι καλοί παίκτες θα έρθουν στην Ελλάδα αν υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός;"

"Δεν έγινε κάτι φέτος, γι' αυτό... φωνάζουν στο Λιμάνι".

Sportdog Team
Βόμβες Μπαρτζώκα: "Ποιοι καλοί παίκτες θα έρθουν στην Ελλάδα αν υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός;"
2.355views 0shares

Γιώργος Μπαρτζώκας - Ολυμπιακός: Στο περιθώριο του Final 4της Βιτόρια, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στο Sport24Radio για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ. Ο πρώην προπονητής της Χίμκι, στάθηκε στην επόμενη μέρα του πρωταθλήματος, η οποία θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικότερα ο Μπαρτζώκας υποστήριξε:

«Δεν έγινε φέτος κάτι καθοριστικό. Είναι μια κατάσταση που υπάρχει τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει τοξικότητα και μεγάλη ένταση. Υπάρχει μια αντιπαράθεση που έχει ξεφύγει από τα αθλητικά πλαίσια και έχει επηρεάσει τους πάντες. Από τη στιγμή που όπως όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός δε θα είναι στην Basket League, αυτομάτως το ελληνικό πρωτάθλημα θα γίνει πολύ χαμηλού επιπέδου. Είναι πολύ σημαντικό να το καταλάβουμε αυτό.

Το ίδιο θα έλεγα και αν θα έλειπε ο Παναθηναϊκός. Δεν ξέρω ποιοι καλοί παίκτες, ποιοι καλοί προπονητές και ποιοι σπόνσορες θα θέλουν να βρίσκονται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η κρίση που θα δούμε τα επόμενα χρόνια θα είναι τεράστια. Δεν είμαι ο ειδικός για να προτείνω κάτι. Υπάρχουν ειδικότεροι. Επαναλαμβάνω όμως ότι αυτή η αντιπαράθεση που έχει φτάσει να είναι πόλεμος, δεν έπρεπε το ίδιο το μπάσκετ να επιτρέψει να εξελιχθεί έτσι εδώ και πολλά χρόνια. Αυτό που συμβαίνει τώρα δεν είναι αποτέλεσμα του τελευταίου διμήνου, αλλά πολλών ετών».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ