Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Πόλεμος" των οπαδών με αιχμηρά σχόλια στο Twitter
Μπάσκετ
| 2019-05-20 21:30:00

"Σκοτωμός": "Αναστόπουλος και στο διπλό, έρχεται γλέντι - Καταπληκτική άμυνα ο Μπλατ, χωρίς πάτο"

Sportdog Team
"Σκοτωμός": "Αναστόπουλος και στο διπλό, έρχεται γλέντι - Καταπληκτική άμυνα ο Μπλατ, χωρίς πάτο"

Άγρια "πλακώματα" Ολυμπιακών-Παναθηναϊκών στο διαδίκτυο.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Ολυμπιακός δεν προσήλθε στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, κάτι που συνεπάγεται τον οριστικό υποβιβασμό του στην Α2, με τους Πράσινους να παίρνουν το ντέρμπι στα χαρτιά με 20-0.

Η συγκεκριμένη -πρωτόγνωρη για το ελληνικό μπάσκετ- εξέλιξη έβαλε… φωτιά στο Twitter, με εκατέρωθεν σχόλια από τους οπαδούς των δύο ομάδων.

Η πλειοψηφία των φίλων του Ολυμπιακού στηρίζουν την απόφαση των αδερφών Αγγελόπουλων, ειρωνεύονται τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και αφήνουν αιχμές για τη διαιτησία, κάνοντας ειδική μνεία στον «ανεπιθύμητο» ρέφερι, Παναγιώτη Αναστόπουλο. Παράλληλα, επισημαίνουν ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει, από τη στιγμή που εκκρεμεί η προσφυγή των Ερυθρολεύκων στο ΑΣΕΑΔ.

Με πανηγυρισμούς υποδέχθηκαν τον υποβιβασμό του «αιωνίου» αντιπάλου οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Οι φίλαθλοι του Τριφυλλιού κάνουν λόγο για διάλυση του Ολυμπιακού, που οφείλεται αφενός στους Πράσινους και αφετέρου στους αδερφούς Αγγελόπουλους, ενώ αφήνουν "σπόντες" για τον ημιτελικό Κυπέλλου στις 13/2, όταν οι Ερυθρόλευκοι αποχώρησαν στο ημίχρονο.

Διαβάστε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια:

Ελπίζω να καταλάβατε ότι στην κωλοτούμπα άλλοι είναι expert κι όχι εμείς...Τώρα είναι ευκαιρία να φτιάξετε το μπάσκετ, να βρείτε χορηγούς. . εμείς που σας ενοχλούσε σας χαιρετούμε περήφανα!

Ιστορική μέρα για τον #OlympiacosBC συγχαρητήρια στους προέδρους που δεν είναι κωλοτούμπες και άκουσαν τον κόσμο του θρύλου

Νομίζω τώρα είναι η ώρα των Αγγελόπουλων. Να βγουν να μιλήσουν στον κόσμο και αν απαντήσουν στα ερωτήματα μας. Όπως και να έχει το #MexriTelous μπορεί να έχει μεγαλύτερο (θετικο) αντίκτυπο στην ιστορία του #OlympiacosBC από ότι οι Back2Back Ευρωλίγκες σας. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΕΣΑΣ!

Αντίο αντίο εκεί στην Α2

Οφείλω να παραδεχτώ την καταπληκτική άμυνα του Μπλατ που σε 2 αγώνες δεχτεί μόνο 40 πόντους από τον Παναθηναϊκό.

Χιλιες φορες προεδρο κωλοτουμπα που εστω και στο τελος αναγνωριζει ποιο ειναι το καλο της ομαδας του, παρα προεδρους που επειδη δεν μπορουν να πληρωσουν υπαλληλους/παικτες δεν δισταζουν να διαλυσουν την ιδια τους την ομαδα.

Απλά δεν έχετε καταλάβει εσείς που βγάζετε κοτόπουλα και μιλάτε για 20ευρα τι είδους ΓΛΕΝΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ έτσι και δικαιωθεί ο Ολυμπιακός στο ΑΣΕΑΔ δεν θα χει ξαναγίνει.

Καλού-κακού ας σφυρίξει ο Αναστόπουλος 3 φάουλ στον Μιλουτίνοφ, ποτέ δεν ξέρεις.

Εμείς τουλάχιστο τότε το 1993 είχαμε μπαλέτα και γεμάτες εξέδρες στο ΣΕΦ, ενώ σήμερα εσείς έχετε τον μιζαδόρο εξορισμένο προπονητή να παίρνει φώτο απο το κινητό του...

Σας έριξαν δυο άνθρωποι που χρωστάνε σε όποιον μιλάει ελληνικά  και οχι μόνο (και στο μέλλον μπορεί να την κάνουν με ελαφρά) και οι οργανωμένοι σας που πατάνε ΣΕΦ στα ντέρμπι και στα μεγάλα ματς της Ευρωλίγκας.

Η σημερινή μέρα καταγράφεται ως μια πολύ καλή μέρα για τον αθλητισμό και την κοινωνία. Ας ευχηθούμε το βαρέλι να μην έχει πάτο.

KAI A2  KAI ΝΕΟ -6 TH NEA ΣΕΖΟΝ !!!!! ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ

Κοίτα ρε κόλλημα οι βάζελοι, να θέλεις να πέσεις Α2 & να μην σ'αφήνουν. Λυσσάξτε ρε.

Το οικογενειακό διπλό θα το σφυρίξει κανονικά ο Αναστόπουλος ?

Άρχισε τα παρακάλια ο Γιαννακόπουλος ... απο το "Αντίο Αντίο" πήγε στο "Σεβαστείτε την ιστορία της ομάδας σας και το πιο πετυχημένο σπορ στην Ελλάδα"

Κυκλοφορούν φήμες οτι το οικογενειακό ντέρμπι, είναι πιο δύσκολο απο το παιχνίδι Κυπέλλου στις 13/2.

Τουλάχιστον για ένα χρόνο τώρα δε θα έχουμε τα "ανθρώπινα" λάθη στα Ολυμπιακός-Κύμη και στα Χολαργός-Ολυμπιακος που μόνο έτσι μπορούσε να τα πάρει ο γαύρος φέτος.

Εκει σας καταντησαμε. EMEIΣ. Καλη διαλυση και στα υπολοιπα αθληματα απο καρδιας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη-σεισμός: "Ο Σλούκας φεύγει από τη Φενερμπαχτσέ και γυρίζει στην Ελλάδα για τον..."!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags