Facebook Pixel Αντετοκούνμπο: «Δεν νιώθω πίεση, θα κάνουμε το ίδιο στον Λέοναρντ»
Μπάσκετ
NBA
| 2019-05-23 00:32:00

Αντετοκούνμπο: «Δεν νιώθω πίεση, θα κάνουμε το ίδιο στον Λέοναρντ»

Sportdog Team
Αντετοκούνμπο: «Δεν νιώθω πίεση, θα κάνουμε το ίδιο στον Λέοναρντ»

Δεν χάνει την πίστη του μετά το 2-2 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Οι Μπακς ισοφαρίστηκαν σε 2-2 από τους Ράπτορς, αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξακολουθεί να πιστεύει στον εαυτό του και την ομάδα του. 

«Πρέπει να είμαστε καλύτεροι, να ακολουθήσουμε το πλάνο, να παίξουμε με περισσότερη ενέργεια, να εκτελούμε καλύτερα, αλλά το συναίσθημα είναι το ίδιο. Δεν αλλάζει. Έκαναν την δουλειά τους, προστάτεψαν την έδρα τους και τώρα πρέπει να κάνουμε εμείς την δική μας. Πρέπει να τους δώσουμε τα εύσημα. Έπαιξαν πολύ καλά αμυντικά, βοήθησαν ο ένας τον άλλον χρησιμοποιώντας τα χέρια τους. Από την πλευρά εμείς πρέπει να εκτελούμε καλύτερα, πρέπει να προστατέψουμε την μπάλα καλύτερα. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε στην έδρα μας», τόνισε ο Greek Freak. 

«Ξεκινήσαμε επιθετικά, παίξαμε σκληρά, αλλά στην 3η περίοδο βγήκαμε flat. Μπορούμε να τα διορθώσουμε όλα, το έχουμε κάνει ξανά. Στο τέλος της ημέρας δεν θα χάσουμε την αυτοπεποίθηση μας, ξέρουμε αυτά στα οποία είμαστε καλοί και ελπίζω όταν επιστρέψουμε σπίτι να βελτιωθούμε. Δεν νιώθω πίεση. Προφανώς πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας, είναι δουλειά μας, αλλά δεν νιώθω πίεση. Πρέπει να βγούμε να διασκεδάσουμε, να παίξουμε καλό μπάσκετ και να προσπαθήσουμε να νικήσουμε», πρόσθεσε και κατέληξε: 

«Θα κάνουμε το ίδιο στον Λέοναρντ. Θέλουμε να παίρνουν τα σουτ οι υπόλοιποι παίκτες. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί στην άμυνα πάνω του, να τον περιορίσουμε, αλλά αν έρχονται από τον πάγκο και βάζουν και οι υπόλοιποι πρέπει να σταματήσουμε και αυτούς Έχω αυτοπεποίθηση γιατί παίζουμε καλό μπάσκετ όλη την σεζόν, προφανώς αν χάσεις ένα ή δύο παιχνίδια δεν είναι το τέλος του κόσμου. Συνειδητοποιούμε που είμαστε, την ευκαιρία που έχουμε, δεν θα χάσουμε την αυτοπεποίθηση μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags