Facebook Pixel Νίκολα Μιλουτίνοφ: Συναντήθηκε με τους Αγγελόπουλους - Τι συζήτησαν για το μέλλον του
Μπάσκετ
| 2019-05-24 16:40:00

Χαμός με Μιλουτίνοφ - Συνάντηση κορυφής με Αγγελόπουλους - Αγωνία για το μέλλον του!

Sportdog Team
Χαμός με Μιλουτίνοφ - Συνάντηση κορυφής με Αγγελόπουλους - Αγωνία για το μέλλον του!

Τρέχουν οι εξελίξεις με τον Σέρβο άσο.

Νίκολα Μιλουτίνοφ: Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι συναντήθηκαν με τον Σέρβο σέντερ, προκειμένου να συζητηθεί το μέλλον του, αφού «έσκασε» στην επικαιρότητα η είδηση για φημολογούμενη πρόταση της Μπαρτσελόνα ύψους 7 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συζητήθηκαν οι προτάσεις που έχει στα χέρια του ο Μιλουτίνοφ. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ξεκαθάρισαν ότι είναι ικανοποιημένοι από την προσφορά του Μιλουτίνοφ και δεν προτίθενται να τον πουλήσουν, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης φέρεται να εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παρουσία του στην ομάδα.

Θεωρείται δεδομένη η επιθυμία της διοίκησης του Ολυμπιακού να κρατήσει τον παίκτη, ανανεώνοντας πρόωρα το συμβόλαιό του, που λήγει το 2020, με αυξημένες αποδοχές.

Το θετικό στην υπόθεση για τους Πειραιώτες είναι πως το συμβόλαιο του Μιλουτίνοφ δεν προβλέπει ρήτρα για ευρωπαϊκή ομάδα, παρά μόνο για τους Σαν Αντόνιο Σπερς (1,5 εκατ. δολάρια).

Αναμένεται, πάντως, να υπάρξουν ανάλογες συναντήσεις των Αγγελόπουλων και με άλλους παίκτες του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν, αφού ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το πού θα αγωνιστούν οι Ερυθρόλευκοι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags