Facebook Pixel Ολυμπιακός - Νίκολα Μιλουτίνοφ: Χαμός για τον αντικαταστάτη του Σέρβου - Μεγάλα ονόματα στη λίστα
Μπάσκετ
| 2019-05-24 20:32:00

Χαμός για αντι-Μιλουτίνοφ - Επιστροφή-βόμβα, "σφήνα" στη Ρεάλ και... πέσιμο στον Σφαιρόπουλο!

του Pick n' Scroll
Χαμός για αντι-Μιλουτίνοφ - Επιστροφή-βόμβα, "σφήνα" στη Ρεάλ και... πέσιμο στον Σφαιρόπουλο!

Λίστα-φωτιά με ψηλούς. Ηχηρή απάντηση στον Σέρβο. Μόνο εδώ...

Ολυμπιακός - Νίκολα Μιλουτίνοφ: Ο Ολυμπιακός καταστρώνει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν και πολλά εξαρτώνται από το τι μέλλει γενέσθαι με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Οι Ερυθρόλευκοι επιθυμούν διακαώς να κρατήσουν τον Σέρβο σέντερ, όμως οι προτάσεις που έχει στα χέρια του, με τη Μπαρτσελόνα να φημολογείται πως του προσφέρει 7 εκατ. για τρία χρόνια, περιπλέκουν τα πράγματα.

Εάν ο Μιλουτίνοφ δεν παραμείνει τελικά στο Λιμάνι, οι Πειραιώτες αναμένεται να κινηθούν για ψηλό από το «πάνω ράφι», αφού το κενό του Σέρβου είναι δύσκολο να καλυφθεί. Στην ευρωπαϊκή αγορά υπάρχουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις σέντερ, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι το φετινό καλοκαίρι.

Ένας παλιός γνώριμος είναι ο Οθέλο Χάντερ, που αγωνίστηκε στην Ολυμπιακό το διάστημα 2014-16 και άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις. Ο Χάντερ πιθανότατα θα αποχωρήσει από την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, και αποτελεί μια περίπτωση που σίγουρα θα εξεταστεί εάν φύγει ο Μιλουτίνοφ.

Από εκεί και πέρα, ίσως το πιο «καυτό» όνομα σέντερ που μένει ελεύθερος είναι αυτό του Μπράντον Ντέιβις, ο οποίος έβγαλε… μάτια με τη Ζαλγκίρις και είναι ιδιαίτερα περιζήτητος, με τη Ρεάλ να εμφανίζεται αποφασισμένη να τον αποκτήσει. Στα «ραντάρ» του Ολυμπιακού δεν αποκλείεται να βρεθεί ο Κέβιν Σεραφέν, που δύσκολα θα συνεχίσει στη Μπαρτσελόνα.

Ο Άλεξ Τάιους της Μακάμπι θα είναι ελεύθερος το καλοκαίρι και αποτελεί έναν σέντερ εγνωσμένης αξίας με σπουδαία αθλητικά προσόντα, ενώ ολοκληρώνεται επίσης το συμβόλαιο ενός παίκτη-αποκάλυψη της φετινής σεζόν. Ο λόγος για τον Τζόρνταν Μίκι, ο οποίος έκανε φοβερά πράγματα φέτος και «εκτόξευσε» τις μετοχές του.

Τέλος, υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να απασχολήσει τον Ολυμπιακό είναι ακόμα ένα παίκτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο Ταρίκ Μπλακ. Το συμβόλαιο του Αμερικανού εκπνέει, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή, η παραμονή του στη Μακάμπι θεωρείται ως το πιθανότερο σενάριο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο "ντου" από Ελλάδα σε Σλούκα! "Έλα να υπογράψεις... σήμερα" - Τα... έχασε ο άσος της Φενέρ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags