Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Πρωτάθλημα με Ολυμπιακό" - "Τον αδικούν, λύστε το" - "Με λεφτά Μαρινάκη..."
Μπάσκετ
| 2019-05-24 22:33:00

"Ρουκέτα" από Πειραιά: "Πρωτάθλημα με Ολυμπιακό" - "Τον αδικούν, λύστε το" - "Με λεφτά Μαρινάκη..."

του Γιώργου Κτενά
"Ρουκέτα" από Πειραιά: "Πρωτάθλημα με Ολυμπιακό" - "Τον αδικούν, λύστε το" - "Με λεφτά Μαρινάκη..."

"Καυτές" ατάκες από τον Σταύρο Ελληνιάδη στο sportdog.

Ολυμπιακός: Την άποψή του για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ εξέφρασε ο Σταύρος Ελληνιάδης.

Ο παλιός μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού μίλησε στο sportdog για την κατάσταση που επικρατεί και τόνισε ότι πρέπει να λυθούν όλα τα ζητήματα ιδιαίτερα αυτά της διαιτησίας.

"Υπάρχει κρίση. Δεν υπάρχει πρωτάθλημα χωρίς τον Ολυμπιακό. Δεν μπορεί να γίνει πρωτάθλημα χωρίς τον Ολυμπιακό. Είναι γνωστό αυτό από όλες τις απόψεις", ήταν το αρχικό του σχόλιο και συνεχίζει:

"Πρέπει να βρεθεί κάποια λύση. Να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι όλοι μαζί και να λύσουν όλα τα προβλήματα του μπάσκετ. Και σε θέματα κεντρικής διαχείρισης-τηλεοπτικών κυρίως όμως για το θέμα της διαιτησίας. Για μεγάλη χρονική διάρκεια ο Ολυμπιακός έχει αδικηθεί".

Ο Σταύρος Ελληνιάδης είναι για δεύτερη φορά υποψήφιος με τον συνδυασμό "Πειραιάς - Νικητής" του Γιάννη Μώραλη. Στις εκλογές του 2014 είχε εκλεχτεί 9ος σε ψήφους και για δύο χρόνια αποτέλεσε πρόεδρος του ΟΠΑΝ (Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας) Πειραιά, ενώ παλαιότερα την τετραετία 1998-2002 υπήρξε νομαρχιακός σύμβουλος στον δήμο του μεγάλου λιμανιού. Συνεπώς γνωρίζει με πάσα λεπτομέρεια τα προβλήματα που προέκυψαν στον αθλητικό τομέα και τις λύσεις που είχε ο Δήμος.

"Είναι σημαντικό ότι αυτήν την 5ετία ανακαινίστηκαν και ανακατασκευάστηκαν όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις. Αυτό έγινε και με χρήματα του Δήμου και με χορηγίες του κ. Μαρινάκη, ο οποίος βοήθησε στο έργο αυτό", ανέφερε ο Σταύρος Ελληνιάδης ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του για ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση των αθλητικών συνθηκών της περιοχής, ώστε να στεγαστούν "ερυθρόλευκα" τμήματα που έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα στον αθλητισμό.

"Η κολύμβηση και το πόλο του Ολυμπιακού, είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και δικαιούνται να έχουν ένα σύγχρονο κολυμβητήριο. Το Παπαστράτειο το οποίο ανήκει στη Γενική Γραμματεία είναι κλειστό χρόνια. Προεκλογικά η Περιφέρεια είπε ότι θα προχωρήσει σε δημοπράτηση έργου, ώστε να υπάρξει ένα γήπεδο αξιοπρεπές στον Πειραιά και να αποσυμφορηθεί η κατάσταση", κατέληξε ο πολιτικός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags