Facebook Pixel Μήτογλου: «Περιμέναμε πώς και πώς το ματς τον Ολυμπιακό - Ήταν όλοι διψασμένοι»
| 2019-05-25 08:49:00

«Περιμέναμε πώς και πώς το ματς με τον Ολυμπιακό - Ήταν όλοι διψασμένοι»

Sportdog Team
«Περιμέναμε πώς και πώς το ματς με τον Ολυμπιακό - Ήταν όλοι διψασμένοι»

Ποιος παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε αυτή τη δήλωση;

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε στην εφημερίδα "Πράσινη" και ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός ήθελε όσο τίποτα άλλο να γίνουν τα ματς με τον Ολυμπιακό στην πρώτη φάση των play offs της Basket League.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για το ματς που δεν έγινε με τον Ολυμπιακό: «Εμείς φυσικά και θέλαμε να γίνει το ματς με τον Ολυμπιακό, το περιμέναμε πώς και πώς, δεν το θέλουμε μόνο εμείς είναι κρίμα για τον κόσμο μας, ήταν διψασμένοι, όλοι το περιμέναμε αλλά έγιναν πράγματα έξω από το γήπεδο που αλλοίωσαν αυτή την κατάσταση και τους αγώνες».

Για το ότι ο Παναθηναϊκός μένει, έτσι, χωρίς παιχνίδια: «Είναι κακό το να μην παίζεις αγώνες, σε βγάζει εκτός ρυθμού, έχουμε να παίξουμε σχεδόν ένα μήνα μπάσκετ. Σίγουρα δε μας ευχαριστεί αυτή η κατάσταση, δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά έτσι είναι τα πράγματα, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, είμαστε καλά μεταξύ μας, παίκτες και προπονητές, υπάρχει χημεία, αγωνιστικά μας έχει επηρεάσει λίγο αυτή η εξωγηπεδική κατάσταση. Εμείς πηγαίνουμε στις προπονήσεις μας, στο πρόγραμμά μας δεν αλλάζει κάτι εντός γηπέδου, προετοιμαζόμαστε για κάθε αγώνα για να είμαστε πανέτοιμοι».

Για τη συνάντηση με Περιστέρι ή Ήφαιστο: «Εμείς περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας. Και το Περιστέρι και ο Ήφαιστος είναι δύο πολύ καλές ομάδες που έχουν κάνει εξαιρετική πορεία σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Για εμάς όμως όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος δεν αλλάζει κάτι. Η ομάδα του Παναθηναϊκού έχω ξαναπεί πως έχει στόχο όλους τους τίτλους γιατί είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως και φέτος ένας ακόμη στόχος είναι να κλείσουμε την χρονιά σωστά, δεν χαλαρώνουμε, δε σημαίνει κάτι που δεν υπάρχει Ολυμπιακός, παίζουμε κανονικά το παιχνίδι μας και στόχος μας είναι να πάρουμε το νταμπλ»..

Για το ότι οι τελικοί δε θα είναι με τον Ολυμπιακό: «Δεν υπάρχει ο αιώνιος μας αντίπαλος στα τελικά, αλλά προσωπικά δε μου λέει κάτι αυτό, εμείς θέλουμε το πρωτάθλημα, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags