Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έρευνα της Euroleague για καταγγελία σε βάρος της ΚΑΕ
Μπάσκετ
| 2019-05-27 18:50:00

Νέος μπελάς για τον Ολυμπιακό - Καταγγελία για την ΚΑΕ και έρευνα της Euroleague!

Νέος μπελάς για τον Ολυμπιακό - Καταγγελία για την ΚΑΕ και έρευνα της Euroleague!

Ραγδαίες εξελίξεις στις τάξεις των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός: Προβλήματα με τη Euroleague έχουν οι Ερυθρόλευκοι, μετά από καταγγελία που έγινε σε βάρος τους.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, υπήρξε καταγγελία από τη νεοσύστατη επιτροπή παικτών της διοργάνωσης κατά της ΚΑΕ Ολυμπιακός για παλαιότερες οφειλές της ομάδας.

Συνεπώς, η διοργανώτρια αρχή ξεκίνησε έρευνα βάσει του σχετικού κανονισμού, διερευνώντας το αν έχουν διευθετηθεί τα χρωστούμενα σε παίκτες.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε στην Οικονομική Επιτροπή της Euroleague, η οποία βάσει κανονισμών αναμένεται να εκδώσει απόφαση σε διάστημα 30 ημερών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Euroleague:

"Η επιτροπή ελέγχου διαχείρισης της EuroLeague αναφέρει τον Ολυμπιακό στην επιτροπή οικονομικών για την περαιτέρω παρακολούθηση  της ομάδας  σχετικά με την συμμόρφωσή της με τους κανόνες για την οικονομική σταθερότητα μετά από την καθυστέρηση πληρωμής μισθών. Ο κανονισμός αφορά τις πληρωμές προς τους παίκτες της ομάδας. Η υπόθεση προέκυψε από καταγγελία στην Ένωση Παικτών της Euroleague (ELPA). Η διαδικασία κινείται με βάση την παραβίαση των κριτηρίων του Άρθρου 3.a). Η παραπομπή της υπόθεσης στην επιτροπή οικονομικών θα οδηγήσει σε απόφαση μέσα στις επόμενες 30 ημέρας, σύμφωνα με το Άρθρο 33 του Πειθαρχικού Κώδικα της Euroleague".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags