Facebook Pixel Ψηλά ο Ουάιλι για Ολυμπιακό - Βλέπει και Γιεκίρι - Μιλουτίνοφ πριν τη βόμβα
| 2019-05-30 16:14:00

Ψηλά ο Ουάιλι για Ολυμπιακό - Βλέπει και Γιεκίρι - Μιλουτίνοφ πριν τη... βόμβα - Θα "φάει" Αγραβάνη;

του Pick n' Scroll
Ψηλά ο Ουάιλι για Ολυμπιακό - Βλέπει και Γιεκίρι - Μιλουτίνοφ πριν τη... βόμβα - Θα "φάει" Αγραβάνη;

Τον είχε "πατήσει" στην Ισπανία. Τι έγινε με Σλούκα. Εδώ τα ονόματα!

Η Γκραν Κανάρια δεν έκανε καλή χρονιά φέτος. Στην Ευρωλίγκα κινήθηκε στη μετριότητα, αλλά τα χειρότερα ήρθαν στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς δεν κατάφερε να προκριθεί στα πλέι-οφ.

Είχε, όμως, κάποιους παίκτες που ξεχώρισαν και ένας από αυτούς είναι ο Τζέικομπ Ουάιλι. Ο Αμερικάνος πάουερ-φόργουορντ αποκτήθηκε μεσούσης της σεζόν και εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του.

Στο ισπανικό πρωτάθλημα είχε 16.5 πόντους ανά παιχνίδι με πολύ καλά στατιστικά, ενώ στην Ευρωλίγκα είχε 10 πόντους ως μέσο όρο. Δεν είναι τυχαίος παίκτης, έχοντας αγωνιστεί και στο ΝΒΑ με τους Νετς. 

Κόντρα στον Παναθηναϊκό, στην Ισπανία, ήταν εξαιρετικός με 16 πόντους, αλλά η ομάδα του έχασε. Αντίθετα με τον Ολυμπιακό κατάφερε να χαμογελάσει, καθώς η Γκραν Κανάρια έκανε περίπατο και ο ίδιος είχε ουσιαστική παρουσία με 10 πόντους και 3 ριμπάουντ.

Ο Τζέικομπ Ουάιλι είναι ελεύθερος και έχει τεθεί στα υπόψη του Ολυμπιακού ως μία ικανοποιητική και κυρίως φτηνή λύση για τη φροντ-λάιν του.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν μένει αδιάφορος, αλλά κοιτάει και άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή του Γιεκίρι της Γκαζιαντέπ.



Πρώτα, όμως, θέλει να δει αν θα μείνει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ώστε από κει και πέρα να ξέρει τι θα κάνει. Ο Σέρβος θέλει να συνεχίσει στον Πειραιά, το θέμα είναι αν η ΤΣΣΚΑ θα μπει δυνατά για την απόκτησή του. Η Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει κλείσει τον Μπράντον Ντέιβις. Οπότε με Ντέιβις και Τόμιτς, Μιλουτίνοφ δεν υπάρχει.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός θα ψάξει για το μεγάλο "μπαμ" με τον Σλούκα να είναι ο πρώτος του στόχος. Το ότι συμφώνησε να συνεχίσει στη Φενέρ που γράφτηκε, δεν ισχύει. Δεν σημαίνει, όμως, αυτό ότι δεν μπορεί να γίνει.

Στη λίστα του Μπλατ για "μπαμ" υπάρχουν αρκετά ονόματα, όπως του Μπομπουά της Εφές και του Μίτσοφ της Αρμάνι, όπως το sportdog σάς έχει αποκαλύψει σε πρόσφατα ρεπορτάζ. 

Μετά το ραντεβού των Αγγελόπουλων με τον Μπλατ έχουν μπει μπροστά οι μηχανές, ώστε να φτιαχτεί το ρόστερ. Θα αποκτηθούν και κάποιοι Ελληνες με τον Χρυσικόπουλο να είναι από τα ονόματα που προκαλούν ενδιαφέρον. Αν αποκτηθεί ο Χρυσικόπουλος, θα φύγει ο Αγραβάνης...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags