Facebook Pixel Ολυμπιακός: Εκεί θα πάνε Μπόγρης και Αγραβάνης!
| 2019-06-05 14:01:00

"Όχι" Αδριατική, "ναι" Α1 - Τζάκσον αντί Σλούκα και... Τεόντοσιτς- Εκεί θα πάνε Μπόγρης-Αγραβάνης!

του Pick n' Scroll
"Όχι" Αδριατική, "ναι" Α1 - Τζάκσον αντί Σλούκα και... Τεόντοσιτς- Εκεί θα πάνε Μπόγρης-Αγραβάνης!

Σίγουροι στο ΣΕΦ. Κοιτάζουν στην Κίνα. Γιατί τους "τρώει" ο Μπλατ;

Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να συμμετάσχει στην Αδριατική Λίγκα, κάτι που επιβεβαιώθηκε σήμερα. Οι άνθρωποί του πιστεύουν ότι θα συνεχίσουν κανονικά στην Α1. Προς το παρόν, πάντως, βάσει κανονισμών και αποφάσεων, η θέση τους είναι στην Α2.

Χθες σε μερίδα του Τύπου αναφέρθηκε ότι ο Κώστας Σλούκας θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό, αλλά μεταξύ άλλων τον προβληματίζει ότι με τα τωρινά δεδομένα θα συμμετάσχει σε μία διοργάνωση μόνο. Και αυτό δεν προβληματίζει μόνο τον Έλληνα αστέρα, αλλά και όλους τους παίκτες του υψηλότερου επιπέδου. Κάθε παίκτης αυτής της κλάσης θέλει δύο παιχνίδια την εβδομάδα και όχι ένα.

Όπως αναφέραμε, στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι και του χρόνου θα βρίσκονται στην Α1. Και υπό αυτό το πρίσμα κάνουν τις συζητήσεις με όλους τους παίκτες. Το κακό για τους Πειραιώτες είναι ότι μπαίνει στο παιχνίδι για τον Κώστα Σλούκα και η ΤΣΣΚΑ, η οποία έχει το πιο βαρύ πορτοφόλι στην Ευρώπη.

Αν δεν μπορέσει να πάρει τον διεθνή γκαρντ ο Ολυμπιακός, δεν αποκλείεται να ρίξει το βλέμμα του στην Κίνα, σε περιπτώσεις, όπως αυτή του Πιέρ Τζάκσον, ενώ αν τελικά πάει ο Έλληνας γκαρντ στην ΤΣΣΚΑ, θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για τον Μίλος Τεόντοσιτς.



Τον αντίθετο δρόμο θα ακολουθήσουν ο Γιώργος Μπόγρης και ο Δημήτρης Αγραβάνης. Οι δύο διεθνείς πάουερ-φοργουορντ δεν υπολογίζονται από τον Ντέιβιντ Μπλατ και όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους. Η συμπεριφορά τους είναι ένα ακόμη στοιχείο, που παίζει ρόλο, ώστε να μη συνεχίσουν στον Πειραιά.

Ο πρώτος δεν ανησυχεί για το μέλλον του, καθώς έχει μεγάλη ζήτηση στην Ισπανία. Εχει πολύ καλό όνομα εκεί, έχοντας παίξει με επιτυχία σε Μπιλμπάο, Ανδόρρα και Τενερίφη.

Ο δεύτερος πρώτη φορά βγαίνει στην αγορά και πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι κι αυτός θα αναζητήσει την τύχη του στην Ευρώπη. Και αυτός έχει μεγάλη τύχη να βρίσκεται του χρόνου στο ισπανικό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Aτάκες-ΣΟΚ από τη Μαντώ Τζαβάρα στην κάμερα - Τι της έλεγε και της έκανε ο Παπαμακάριος; (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ετοιμάζει "βόμβα" ο Ολυμπιακός - Ανατροπή με Μάρκοβιτς - Επανέρχονται οι Πειραιώτες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags