Facebook Pixel Sportdog.gr | "Ο κόσμος δεν ξεχνάει τον Παύλο Γιαννακόπουλο" - Η δήλωση Κοντού μετά το μνημόσυνο
| 2019-06-09 13:17:00

"Ο κόσμος δεν ξεχνάει τον Παύλο Γιαννακόπουλο" - Η δήλωση Κοντού μετά το μνημόσυνο

Sportdog Team
"Ο κόσμος δεν ξεχνάει τον Παύλο Γιαννακόπουλο" - Η δήλωση Κοντού μετά το μνημόσυνο

Ήταν όλοι εκεί για τον Παύλο!

Στην παρουσία εκατοντάδων ανθρώπων, πέρα από την οικογένεια Γιαννακόπουλου και ολόκληρο το μπασκετικό τμήμα του Παναθηναϊκού, στο ετήσιο μνημόσυνο του Παύλου Γιαννακόπουλου στάθηκε ο Δημήτρης Κοντός στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας, ο ρεπόρτερ του «Εξάστερου» υπογράμμισε πως μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα έχουμε εξελίξεις στο θέμα της παραμονής του Ρικ Πιτίνο και χαρακτήρισε θετικό το γεγονός πως μέχρι στιγμής δεν έχει δεχθεί κάποια δελεαστική πρόταση από την Αμερική.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Δημήτρης Κοντός στην εκπομπή «Οι μπάσχετοι» με τον Χρήστο Ρομπόλη και τον Παναγιώτη Κεφαλά

«Συγκινητικές στιγμές, με την παρουσία πολλού κόσμου που έδειξε την εκτίμηση στο πρόσωπο του εκλιπόντος, ήταν εκεί όλη η ομάδα και ο Ρικ Πιτίνο. Ο κόσμος ήρθε να τιμήσει τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου, δείχνοντας πόσο σημαντικός ήταν ως άνθρωπος και ως παράγοντας του Παναθηναϊκού. Όλη η οικογένεια του Παναθηναϊκού είναι κάπου εκεί το μυαλό της, σε αυτή την άσχημη στιγμή.

Όσοι ασχολούμαστε με το μπάσκετ οφείλουμε πάρα πολλά σε ανθρώπους όπως ο Παύλος Γιαννακόπουλος και δεν έχει να κάνει με την ομάδα που υποστηρίζεις. Το γεγονός πως δουλεύουμε πάνω στο αντικείμενο του μπάσκετ έχει να κάνει με τα πολλά εκατ. ευρώ που έβαλαν κάποιοι πάνω στον κουβά του μπάσκετ».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags