Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δηλώνει συμμετοχή στο Basketball Champions League
Μπάσκετ
| 2019-06-10 18:38:00

Υπάρχει ζωή στον ΠΑΟΚ - Ανακοίνωση της ΚΑΕ που φέρνει εξελίξεις!

Sportdog Team
Υπάρχει ζωή στον ΠΑΟΚ - Ανακοίνωση της ΚΑΕ που φέρνει εξελίξεις!

Κίνηση που δείχνει πολλά για τον Δικέφαλο.

ΠΑΟΚ: Παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, η "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ έκανε γνωστή μέσω ανακοίνωσης την πρόθεσή της να δηλώσει συμμετοχή στο Basketball Champions League της νέας σεζόν.

Για τη συγκεκριμένη εξέλιξη ενημερώθηκε και ο Γιώργος Καραμάνος, ο οποίος εκπροσωπεί το γκρουπ επιχειρηματιών που ενδιαφέρεται για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Δήλωση-πρόθεση συμμετοχής στο Basketball Champions League της σεζόν 2019-2020.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε σήμερα το Basketball Champions League, για την πρόθεση συμμετοχής της ομάδας στη διοργάνωση και για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Η καταληκτική ημερομηνία για τη δήλωση-πρόθεση συμμετοχής για όλες τις ομάδες είναι η 14η Ιουνίου 2019.

Για την δήλωση-πρόθεση συμμετοχής στο BCL της σεζόν 2019-2020 ενημερώθηκε και ο κ.Γιώργος Καραμάνος, ο οποίος εκπροσωπεί όμιλο επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τη διαδικασία συμμετοχής στο Basketball Champions League, από την Ελλάδα μπορούν να συμμετάσχουν οι δύο ομάδες που έχουν κατακτήσει τις υψηλότερες θέσεις στη βαθμολογία. Η αμέσως επόμενη ομάδα της βαθμολογίας μπορεί να συμμετάσχει στη διοργάνωση ξεκινώντας από τους προκριματικούς, ενώ υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής και σε μία ακόμη ομάδα μέσω ειδικής πρόσκλησης (wild card).

Σύμφωνα με το καλεντάρι της επόμενης σεζόν, η κανονική περίοδος του BCL θα ξεκινήσει στις 8 Οκτωβρίου 2019, ενώ θα προηγηθούν δύο προκριματικές φάσεις (17-20/9 και 26-29/9)
».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags