Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πεδουλάκης αν φύγει ο Πιτίνο - Θέλει στόχο του Ολυμπιακού!
| 2019-06-12 15:21:00

Πεδουλάκης αν φύγει ο Πιτίνο - Μένουν Τόμας, Ίαν - Βλέπει... γίγαντα - Θέλει στόχο του Ολυμπιακού!

του Pick n' Scroll
Πεδουλάκης αν φύγει ο Πιτίνο - Μένουν Τόμας, Ίαν - Βλέπει... γίγαντα - Θέλει στόχο του Ολυμπιακού!

Ποια θα είναι τα τρία "μπαμ" στον Εξάστερο. Μόνο στο sportdog...

Ο Παναθηναϊκός σε λίγη ώρα θα προσπαθήσει να κάνει το 2-0 απέναντι στον Προμηθέα και να αγκαλιάσει έτσι ένα ακόμη πρωτάθλημα.

Ο κόσμος της ομάδας περιμένει την Παρασκευή, ώστε να πανηγυρίσει την κούπα, αλλά η μεγαλύτερή του έννοια είναι η επόμενη χρονιά. Και γενικά το πώς η αγαπημένη του ομάδα θα επιστρέψει σε φάιναλ-φορ, όπου έχει να πάει από το 2012. 

Το πρώτο θέμα που θα λυθεί είναι αυτό του προπονητή. Ο Ρικ Πιτίνο έχει αρκετές πιθανότητες να μείνει στο ΟΑΚΑ, κάτι που θα ξεκαθαριστεί την ερχόμενη εβδομάδα και μετά από νέα συνάντηση, που θα έχει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αν επικρατήσουν οι λιγότερες πιθανότητες και ο Αμερικανός φύγει, ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι εκείνος που ακούγεται περισσότερο για τη διαδοχή.



Όσον αφορά στο ρόστερ, υπάρχουν κάποια πράγματα δεδομένα, όπως η επιθυμία να συνεχίσουν στην ομάδα ο Ντεσόν Τόμας με τον Ίαν Βουγιούκα. Από κει και πέρα, ο προπονητής είναι εκείνος, που θα αποφασίσει για τις τρεις πολύ καλές μεταγραφές που θα γίνουν: του παρτενέρ του Καλάθη, του σούτινγκ γκαρντ και του σέντερ, που θα πλαισιώσει τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Αν μείνει ο Ρικ Πιτίνο είναι σίγουρο ότι θα κοιτάξει την αγορά του ΝΒΑ και του θυγατρικού πρωταθλήματος του ΝΒΑ. Αλλά και της Κίνας. 

Ένα όνομα, πάντως, για τη θέση του σέντερ, που έχει τεθεί στα υπόψη των "πρασίνων", είναι ο Μανγκόκ Ματιάνγκ, ο Σουδανός γίγαντας, που έκανε πολύ καλή χρονιά στην Ιταλία με τη Βανόλι. Ο Ματιάνγκ ήταν παίκτης του Ρικ Πιτίνο στο Λούιβιλ, άρα γνωρίζονται περίφημα. 

Αλλά ο προπονητής του Παναθηναϊκού λογικά θα πάει σε μία πιο δυνατή περίπτωση. Μία τέτοια μπορεί να είναι ο Ντουρ της Ούνιξ Καζάν, αλλά και ο Οθέλο Χάντερ, που ακούγεται πιο πολύ για τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags