Facebook Pixel «Έσκασε» τώρα: Επιστρέφει στην Ευρώπη το Περιστέρι!
| 2019-06-12 16:30:00

«Έσκασε» τώρα: Επιστρέφει στην Ευρώπη το Περιστέρι!

Sportdog Team
«Έσκασε» τώρα: Επιστρέφει στην Ευρώπη το Περιστέρι!

Αιτήθηκε την συμμετοχή του στο Basketball Champions League της νέας σεζόν.

Έπειτα από την τρομερή πορεία του στην regular season της Basket League, όπου τερμάτισε στην τρίτη θέση, αλλά και την συμμετοχή του στους μικρούς τελικούς κόντρα στην ΑΕΚ (στο 1-1 η σειρά) το Περιστέρι ετοιμάζεται για την επιστροφή του και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μετά από 15 χρόνια απουσίας η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη θα πάρει μέρος σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και συγκεκριμένα στο Champions League της FIBA.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: 

«Η Κ.Α.Ε. Περιστέρι Βίκος Cola ενημερώνει πως την Τετάρτη (12/6) κατατέθηκε η αίτηση-δήλωση συμμετοχής στο FIBA Champions League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020. 

Η επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργάνωσεις μετά από 15 χρόνια, αποτελεί μεγάλη στιγμή για τον Γ.Σ.Π. που από την νέα χρονιά θα αγωνίζεται στο FIBA Champions League. Μια διοργάνωση που λειτουργεί με αξιοκρατικά κριτήρια και που δίνει την ευκαιρία στις ομάδες να “μάχονται” στα εθνικά τους πρωταθλήματα μέχρι την τελευταία στιγμή, για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Μετά από μία εντυπωσιακή χρονιά, με νίκες επί μεγάλων αντιπάλων και συμμετοχή στα ημιτελικά της Basket League, το ταβάνι μας είναι μόνο ο ουρανός!».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags