Facebook Pixel Sportdog.gr | Τραγωδία για Ζοτς - Απίστευτη... σφαλιάρα εντός έδρας από Εφές με 17 πόντους - Χάνει τον τίτλο!
| 2019-06-13 23:14:00

Τραγωδία για Ζοτς - Απίστευτη... σφαλιάρα εντός έδρας από Εφές με 17 πόντους - Χάνει τον τίτλο!

Sportdog Team
Τραγωδία για Ζοτς - Απίστευτη... σφαλιάρα εντός έδρας από Εφές με 17 πόντους - Χάνει τον τίτλο!

Ζόρια για τη Φενέρ στην Τουρκία.

Σαρωτική η Αναντολού Εφές, έκανε break στην έδρα της Φενέρ με θριαμβευτικό τρόπο (57-74), ανέκτησε το πλεονέκτημα και πλέον θέλει δύο νίκες για να κατακτήσει το τουρκικό πρωτάθλημα.

Δύο ακόμα θετικά αποτελέσματα για να κερδίσει την τουρκική λίγκα αναζητά η φιναλίστ της Euroleague Αναντολού Εφές. Στο Game 3 των τελικών η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ήταν ανώτερη, «έσπασε» την έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον μπορεί να βρεθεί στον θρόνο της γειτονικής χώρας έχοντας ανακτήσει το πλεονέκτημα που έχασε.

Στην «Fenerbahçe Ülker» οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν αποτελεσματική άμυνα, δέχτηκαν μόλις 26 πόντους στο ημίχρονο (9 στο δεύτερο δεκάλεπτο) και στην συνέχεια έκαναν διαχείριση προβαδίσματος για ένα σπουδαίο διπλό. Πρώτοι σκόρερ με 19 πόντους οι Μπομπουά και Λάρκιν, «διπλός» με 16 πόντους και 13 ριμπάουντ ο Μόερμαν. Για την Φενέρ ξεχώρισε με 17 πόντους ο Κάλινιτς. Ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος αποθεώθηκε από τον κόσμο σε στήριξη για την απώλεια του πατέρα του κατέγραψε 4 πόντους και 1 ριμπάουντ.

Επόμενο ματς για την σειρά που κρίνεται στις τέσσερις νίκες ξανά στην έδρα της Φενέρ (15/6, 17:00).

Τα δεκάλεπτα: 17-22, 26-36, 45-56, 57-74

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags