Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Το... μήνυμα του κόσμου σε Πιτίνο, η τρομερή κίνηση Καλάθη και η αποθέωση για Προμηθέα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2019-06-14 23:04:00

Το... μήνυμα του κόσμου σε Πιτίνο, η τρομερή κίνηση Καλάθη και η αποθέωση για Προμηθέα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Το... μήνυμα του κόσμου σε Πιτίνο, η τρομερή κίνηση Καλάθη και η αποθέωση για Προμηθέα! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Πάρτι" στο ΟΑΚΑ για το 38ο πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός! «Σκούπισε» με 100άρα τον Προμηθέα και κατέκτησε το 38ο πρωτάθλημα!" target="_blank">Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας για 38η φορά φορά στην ιστορία του, με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας να γιορτάζουν μαζί με τους οπαδούς στο ΟΑΚΑ μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Προμηθέα.

Μια από τις όμορφες στιγμές στην «πράσινη» φιέστα, πάντως, δεν είχε να κάνει με τους νικητές, αλλά με τους ηττημένους. Και αυτό γιατί οι φίλοι του Παναθηναϊκού χάρισαν ένα ζεστό χειροκρότημα και αποθέωσαν τους παίκτες του Προμηθέα, όταν αυτοί παρέλαβαν τα μετάλλιά τους και το τρόπαιο του δευτεραθλητή.

Το πάρτι «άναψε» όταν οι παίκτες του Παναθηναϊκού βγήκαν από τα αποδυτήρια στο παρκέ για την απονομή.

Την αποθέωση γνώρισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ωστόσο το ΟΑΚΑ πραγματικά «σείστηκε» για τον Ρικ Πιτίνο. Ο κόσμος του Τριφυλλιού τραγούδησε ρυθμικά το όνομά του, όπως είχε γίνει και κατά τη διάρκεια του αγώνα, δείχνοντας στον Αμερικανό για ακόμα μια φορά το πόσο θέλει να τον δει στον πάγκο της ομάδας και τη νέα σεζόν.

Σύνθημα στα χείλη των οπαδών έγινε και ο Νικ Καλάθης, ο οποίος θύμισε… Διαμαντίδη με μια ιπποτική κίνηση. Ο αρχηγός του Τριφυλλιού δεν σήκωσε το τρόπαιο του πρωταθλητή μόνος, αλλά φώναξε κοντά τους παλιούς της ομάδας, Ίαν Βουγιούκα και Τζέιμς Γκιστ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags