Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ρικ Πιτίνο: Μήνυμα αποχώρησης; - Η ανάρτηση Πιτίνο που... ανάβει φωτιές στον Παναθηναϊκό! (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
| 2019-06-16 00:05:00

Μήνυμα αποχώρησης; - Η ανάρτηση Πιτίνο που... ανάβει φωτιές στον Παναθηναϊκό! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Μήνυμα αποχώρησης; - Η ανάρτηση Πιτίνο που... ανάβει φωτιές στον Παναθηναϊκό! (ΦΩΤΟ)

Δείτε τι έγραψε ο Αμερικανός κόουτς.

Παναθηναϊκός - Ρικ Πιτίνο: Την ώρα που ολόκληρος ο οργανισμός του Τριφυλλιού ασχολείται με την παραμονή του ή μη στην ομάδα, ο Αμερικανός τεχνικός επέστρεψε στις ΗΠΑ για τις καλοκαιρινές διακοπές του.

Ο Πιτίνο προέβη σε ανάρτηση στο Twitter, με την οποία αναφέρεται στις ευρωπαϊκές χώρες που γνώρισε φέτος, όμως τονίζει ότι αυτό που θα θυμάται περισσότερο από το πέρασμά του είναι η καλοσύνη των Ελλήνων.

«Στην πτήση της επιστροφής για τη Νέα Υόρκη, αναπολώντας τους τελευταίους μήνες. Πήγα στη Βαρκελώνη, τη Μαδρίτη, τη Μόσχα, το Τελ Αβίβ, τη Λιθουανία, την Κωνσταντινούπολη, την Γκραν Κανάρια και το Μιλάνο αλλά αυτό που θυμάμαι πιο έντονα είναι η καλοσύνη των Ελλήνων», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του Αμερικανού ερμηνεύεται από πολλούς ως αποχαιρετιστήριο μήνυμα στη χώρα μας και τον Παναθηναϊκό. Πάντως, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε την αισιοδοξία του για παραμονή του Πιτίνο, ενώ οι οπαδοί του Τριφυλλιού ευελπιστούν ότι θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και θα επιστρέψει στην Ελλάδα για τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags