Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Χαμός στην Κύπρο με Ρομπέρζ
| 2019-06-18 15:23:00

Άνω κάτω με Ρομπέρζ στην Κύπρο – Συμφώνησε με Τριφύλλι: «Μόνο με πρόταση φεύγει»

Sportdog Team
Άνω κάτω με Ρομπέρζ στην Κύπρο – Συμφώνησε με Τριφύλλι: «Μόνο με πρόταση φεύγει»

Χαμός στον Απόλλωνα για τον αμυντικό που θέλει ο Παναθηναϊκός.

Ο Βαλεντίν Ρομπέρζ βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού για τον οποίο έχει γίνει χαμός στην Κύπρο.

Ο Απόλλων Λεμεσού έχει γίνει άνω κάτω, καθώς ο παίκτης θέλει να αποχωρήσει και πηγές υποστηρίζουν, ότι έχει συμφωνήσει με ένα άλλο τριφύλλι, την Ομόνοια.

Ο υπεύθυνος Τύπου του Απόλλωνα επιβεβαίωσε την ύπαρξη προτάσεων για τον παίκτη από το εξωτερικό, τόνισε όμως ότι η ομάδα της Λεμεσού θα είναι σκληρό διαπραγματευτής στις συζητήσεις.

"Κάναμε ότι μπορούσαμε για να μεταπείσουμε τον παίκτη. Του είπαμε ότι δεν είναι πρόβλημα αν θέλει να πάρει άδεια σχετικά με την εγκυμοσύνη της γυναίκας του. Του δώσαμε άδεια μέχρι τα μέσα Ιουλίου για να φέρει προτάσεις. Ο ίδιος ο παίκτης είπε ότι είχε προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού. Κάποιες έχουν φτάσει στα γραφεία μας. Η μία καλύπτει τις απαιτήσεις του Απόλλωνα όμως δεν καλύπτει τον ίδιο όπως μας είπε. Ο Απόλλωνας έχει τον πρώτο λόγο και θα είναι σκληρός διαπραγματευτής. Ο Απόλλωνας θα κάνει ότι προκύπτει από τη μεταξύ μας συμφωνία", τόνισε ο Φανούριος Κωνσταντίνου στο kerkida.net και πρόσθεσε για τον παίκτη που τη διετία 2008-2010 είχε αγωνιστεί στον Άρη:

"Σίγουρα θα είναι μια απώλεια. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που πρόσφερε πάρα πολλά. Από εκεί και πέρα, έχουν αποχωρήσει από την ομάδα και απ΄όλες τις ομάδες, δεκάδες ποδοσφαιριστές. Ο Απόλλωνας δεν πρόκειται να παραμείνει στάσιμος από την αποχώρηση οποιουδήποτε παίκτη".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags