Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έναν Ντιλέινι ή όλα τούμπα - Τα... σπρώχνει στο "2" ο Μπλατ
| 2019-06-18 16:23:00

Έναν Ντιλέινι ή όλα τούμπα - Τα... σπρώχνει στο "2" ο Μπλατ - Θέλει... Μπομπουά, "τρώει" Σπανούλη

του Pick n' Scroll
Έναν Ντιλέινι ή όλα τούμπα - Τα... σπρώχνει στο "2" ο Μπλατ - Θέλει... Μπομπουά, "τρώει" Σπανούλη

Eλπίδες για Σλούκα, πόθος Τεόντοσιτς. Τι... μαγειρεύουν στο ΣΕΦ;

Ο Ολυμπιακός περιμένει από μέρα σε μέρα την απάντηση του Κώστα Σλούκα, προκειμένου από κει και πέρα να δει πώς θα κινηθεί.

Η πληροφόρηση αναφέρει ότι πολύ δύσκολα ο Ελληνας γκαρντ δεν θα συνεχίσει στη Φενέρ. Στον Πειραιά, όμως, όσο ζουν ελπίζουν και άλλωστε δεν μπορούν να κάνουν τίποτα μέχρι να μάθουν από τον ίδιο τον παίκτη τις προθέσεις του.

Πάντως, είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν το διαφορετικό πλάνο. Το πλάνο που θα αφορά στο φτιάξιμο της ομάδας χωρίς τον Σλούκα. Αν δεν επιστρέψει ο 29χρονος γκαρντ στον Πειραιά, ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα για ένα ηγέτη και όπως αναφέραμε και χθες ο Μάλκολμ Ντιλέινι ίσως να είναι ένας από τους βασικούς εκλεκτούς.

Επίσης, ο Μίλος Τεόντοσιτς, όσο δεν υπογράφει κάπου, θα είναι κι αυτός στη μικρή λίστα του Ντέιβιντ Μπλατ για την θέση του παίκτη που θα καθοδηγήσει τους "ερυθρόλευκους" την επόμενη σεζόν.



Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει καρφωμένο, πάντως, το βλέμμα του στην αγορά της Κίνας. Και πέρα από τον Μάλκολμ Ντιλέινι, έχει το βλέμμα του και σε άλλους παικταράδες, όπως τον Πιέρ Τζάκσον και τον πρώην παίκτη του ΝΒΑ, Τάι Λόσον.

Αν δεν βρει αυτό που θέλει στη θέση "1", θα αλλάξει το πλάνο του. Θα πάρει έναν οικονομικό πλέι-μέικερ να είναι εκεί μαζί με τον Γκος-Ουίλιαμς και τον Κόνιαρη (όπως τον Ντάγκλας της Νταρουσάφακα), και θα ρίξει όλα τα λεφτά στο "2άρι".

Να πάρει, δηλαδή, έναν παίκτη στο στυλ του Μπομπουά της Εφές ή του Χίλιαρντ της Μπασκόνια. Παίκτες που θα μοιραστούν τη θέση με τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Αμερικανός κόουτς κοιτάει και την αγορά του ΝΒΑ, γνωρίζοντας, όμως, ότι εκεί οι λύσεις είναι λίγες και πανάκριβες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελό «μπαμ» με Σλούκα - Νέα μυθική πρόταση - Δεν είναι η Μπαρτσελόνα - Ζόρια για Ολυμπιακό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags