Facebook Pixel Παναθηναϊκό - Ολυμπιακός: Αιχμές κατά της διαιτησίας από Παπαπέτρου - "Στενάχωρο αυτό για Ολυμπιακό"
| 2019-06-21 14:27:00

Ατάκες-φωτιά Παπαπέτρου - Αιχμές κατά της διαιτησίας - "Στενάχωρο αυτό για Ολυμπιακό"

Sportdog Team
Ατάκες-φωτιά Παπαπέτρου - Αιχμές κατά της διαιτησίας - "Στενάχωρο αυτό για Ολυμπιακό"

Όλα όσα δήλωσε ο παίκτης του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στο "Sport24 Radio 103,3" και αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν την φετινή χρονιά με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως είναι πολύ στενάχωρο αυτό που συνέβη και ότι τα ματς πρέπει να κρίνονται μέσα στο γήπεδο.

Επιπλέον αναφέρθηκε στην διαιτησία λέγοντας πως οι διαιτητές στην Ευρώπη δεν είναι συνεννοήσιμοι και πως δεν θέλει κανένας διαιτητής να παίζει υπέρ μίας ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για όσα έγιναν τη φετινή σεζόν με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό: "Είναι πικρή γεύσης, στενάχωρο. Δεν υπάρχει λόγος να συμβαίνει όλο αυτό το πράγμα. Ξεφεύγει από το κομμάτι του μπάσκετ. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για τις δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη. Ήμασταν κόσμημα. Τώρα είμαστε το μόνο πρωτάθλημα που γίνεται αυτό στον κόσμο. Παντού τα ματς κρίνονται στο γήπεδο. Στην Ισπανία, στην Τουρκία, παντού. Είναι κρίμα".

Για το αν θα ήθελε τον Ολυμπιακό στους τελικούς"Έτσι θα το έλεγα και εγώ. Όταν δυο ομάδες βάζουν παραπάνω χρήματα, είναι λογικό να δημιουργείται αυτή η συνθήκη με τις δύο ομάδες στους τελικούς. Αν υπήρχαν 15 ομάδες με 15 εκατ. παίκτες η κάθε μία... Υπάρχει ένα κενό. Αν φύγει η μία και μείνουν οι 14 δεν υπάρχει τόση διαφορά. Αν υπάρχουν δύο και φύγει η μία, χάνει αξία και το υπόλοιπο πρωτάθλημα".

Για τη διαιτησία σε Ελλάδα και Ευρώπη: "Θέλω να πω ότι Ελλάδα - Ευρώπη είναι ένα κομμάτι. Ίδιοι διαιτητές και ίδιοι κανόνες. Παντού θα υπάρχουν λάθη, ακόμα και στο ΝΒΑ. Αυτό που κάνει καλά το ΝΒΑ είναι πως οι διαιτητές είναι συνεννοήσιμοι. Στην Ευρώπη δεν θέλουν να σου μιλούν. Σου δίνουν εύκολα τεχνικές ποινές. Υπό άλλες συνθήκες απλά θα σε προειδοποιήσει. Δεν υπάρχει τόση συνεννόηση. Δεν θέλω κανένας διαιτητής να παίζει υπέρ μίας ομάδας, ούτε της δικής μου. Ούτε να παίζει κατά της. Χρειάζεται μια καλή συνεννόηση. Ο διαιτητής είναι άνθρωπος, όλοι κάνουν λάθη". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags