Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ρικ Πιτίνο: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Αμερικανού
Μπάσκετ
| 2019-06-21 17:41:00

Το "αντίο" του Πιτίνο - Μήνυμα στον Γιαννακόπουλο και τον κόσμο του Παναθηναϊκού (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Το "αντίο" του Πιτίνο - Μήνυμα στον Γιαννακόπουλο και τον κόσμο του Παναθηναϊκού (ΦΩΤΟ)

Έτσι αποχαιρέτησε το Τριφύλλι ο Αμερικανός.

Παναθηναϊκός - Ρικ Πιτίνο: Ο 67χρονος τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τους Πράσινους, καθώς αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση του Τριφυλλιού για ανανέωση του συμβολαίου του.

Την εξέλιξη αυτή γνωστοποίησε ο έγκυρος δημοσιογράφος, Αντριάν Βοϊναρόφσκι, με τον ίδιο τον Πιτίνο να ανεβάζει αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον λογαριασμό του στο Twitter δευτερόλεπτα αργότερα.

Ο Αμερικανός κόουτς ευχαρίστησε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για την αφοσίωσή τους, αλλά και τους Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Μάνο Παπαδόπουλο, ενώ τόνισε το πόσο θα του λείψει η Ελλάδα.

«Ο προηγούμενος χρόνος ήταν φανταστικός. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού για την τρομερή τους προσπάθεια. Ευχαριστώ το τεχνικό μου επιτελείο για την πίστη και την αφοσίωσή τους. Ευχαριστώ τον παθιασμένο ιδιοκτήτη και τον GM. Τέλος, ευχαριστώ τους φανταστικούς ανθρώπους στην Ελλάδα για μεγάλη τους ευγένεια και την φιλοξενία τους. Μία πραγματικά υπέροχη χώρα που θα έχει για πάντα μία θέση στην καρδιά μου. Θα μου λείψετε όλοι, αλλά επιστρέφω σπίτι ανυπομονώντας για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου», ανέφερε στο μήνυμά του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags