Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Σλούκας: Μήνυμα Σλούκα για το χαμένο πρωτάθλημα με τη Φενέρ
| 2019-06-22 13:17:00

Μήνυμα Σλούκα για το χαμένο πρωτάθλημα - Ερωτηματικά για το μέλλον του! Μένει ή φεύγει; (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Μήνυμα Σλούκα για το χαμένο πρωτάθλημα - Ερωτηματικά για το μέλλον του! Μένει ή φεύγει; (ΦΩΤΟ)

Τι δήλωσε ο Έλληνας γκαρντ;

Ολυμπιακός - Κώστας Σλούκας: Η σεζόν στο τουρκικό πρωτάθλημα τελείωσε και η Φενερμπαχτσέ του Κώστα Σλούκα δεν μπόρεσε να κατακτήσει το πρωτάθλημα κόντρα στην πολλά υποσχόμενη Εφές.

Ο Έλληνας γκαρντ μέσω μιας φωτογραφίας στο instagram σχολίασε το τέλος της χρονιάς αυτή, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί για το τι έπεται.

Την ίδια ώρα παρότι έχουν διαρρεύσει δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει απορ΄΄ιψει την πρόταση του Ολυμπιακού και να έχει υπογράψει στη Φενέρ, ο ατζέντης του δήλωσε πως ακόμα δεν έχει αποφασίσει.

Δείτε τι έγραψε ο 29χρονος παίκτης:

"Ένα από τα δυσκολότερα φινάλε της σεζόν. Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν η ομάδα ήταν πληρέστερη ή με λιγότερους τραυματισμούς. Όμως είμαι περήφανος για αυτούς που συνέχισαν να παλεύουν μέχρι το τελευταίο λεπτό, καθώς και για τον τρόπο που παλέψαμε όλοι για τους τελικούς αυτούς."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

One of my toughest endings of a season! Can't stop thinking how different things would be if the team was full or with less injured players. Yet, I'm proud for those who kept fighting till the last second as well as for the way we all fought through these final series!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Sloukas (@kos_slou16) στις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags