Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Βινς Χάντερ κοντά στους Ερυθρόλευκους;
| 2019-06-24 07:51:00

"Ντου" από Ολυμπιακό για παικταρά "του" ΠΑΟ - Σούπερ και φθηνή λύση - Επιβεβαίωση sportdog!

Sportdog Team
"Ντου" από Ολυμπιακό για παικταρά "του" ΠΑΟ - Σούπερ και φθηνή λύση - Επιβεβαίωση sportdog!

Θα γίνει έξαλλος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το όνομα του Βινς Χάντερ υπάρχει σήμερα στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΦΩΣ, καθώς ο Αμερικανός άσος πολύ δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ!

Ρεπορτάζ που έχετε διαβάσει από τις 16 Ιουνίου στο sportdog, στο δημοσίευμα με τίτλο Τρελαίνει κόσμο ο παικταράς της ΑΕΚ - "Ντου" από ΠΑΟ, Ολυμπιακό - "Δώρο" του Μπάνκι!, όπου αναλύαμε ότι κυρίως ο Παναθηναϊκός (που σε έναν βαθμό είχε προβάδισμα για την απόκτησή του καθώς ο παίκτης είχε σχέση με το Τριφύλλι) όσο και ο Ολυμπιακός μπορεί να ενδιαφερθούν για τον Βινς Χάντερ.

Ρεπορτάζ που βλέπουμε ότι σήμερα δημοσιεύει και το ΦΩΣ...

Θυμηθείτε τι γράφαμε, μεταξύ άλλων, σε εκείνο το ρεπορτάζ: 

Η αλήθεια είναι ότι ο Χάντερ θα μπορούσε να επιστρέψει και να βοηθήσει αρκετά στο Τριφύλλι, δεδομένου ότι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ψηλού, πρώτης γραμμής και σίγουρα θα ψάξει ακόμα μια φθηνή λύση με ποιότητα που θα μπορέσει να παίξει τόσο στη θέση «5», όσο και στην θέση «4», με τον Αμερικανό να ταιριάζει απόλυτα σ’ αυτό που θέλουν οι Πράσινοι.

Ωστόσο στο παιχνίδι μπορεί να μπει και ο Ολυμπιακός, αφού είναι σχεδόν σίγουρο ότι με την πιθανή παραμονή του Μιλουτίνοφ, θα κινηθεί για ακόμη έναν ψηλό, καθώς το μέλλον τόσο του Ζαλ ΛεΝτέι όσο και του Γιώργου Μπόγρη δείχνει χλωμό στο Λιμάνι.

Ο σέντερ της Ένωσης θα μπορούσε εύκολα να αποτελέσει το μπακ-απ του Σέρβου στους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags