Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Φήμη-βομβα για Ολυμπιακό - Τι θα αποφασίσει το ΑΣΕΑΔ - Τινάζουν τα πάντα στον αέρα;
| 2019-06-24 23:08:00

Φήμη-βόμβα για Ολυμπιακό - Τι θα αποφασίσει το ΑΣΕΑΔ - Τινάζουν τα πάντα στον αέρα;

του Pick n' Scroll
Φήμη-βόμβα για Ολυμπιακό - Τι θα αποφασίσει το ΑΣΕΑΔ - Τινάζουν τα πάντα στον αέρα;

Απόφαση που βάζει... μπουρλότο. Πρωτοφανείς εξελίξεις στο μπάσκετ.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η πιο κρίσιμη εβδομάδα των τελευταίων ετών είναι αυτή που διανύουμε στο ελληνικό μπάσκετ, καθώς τα όσα θα γίνουν τα επόμενα 24ωρα, δεν θα έχουν προηγούμενο.

Προφανώς και αναφερόμαστε στην απόφαση του ΑΣΕΑΔ σχετικά με την τρίτη προσφυγή του Ολυμπιακού, την οποία και περιμένουμε εντός της εβδομάδας. Αν και δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό από επίσημες πηγές, τις τελευταίες ημέρες έχουν φουντώσει οι φήμες πως σε αντίθεση με τις δύο προηγούμενες, αυτή τη φορά θα υπάρξει δικαίωση των Πειραιωτών!

Λογικά, δεν θα «τιναχτεί» το πρωτάθλημα στον αέρα, με ακύρωση των πλέι οφ και του τίτλου του πρωταθλητή που πήρε ο Παναθηναϊκός, ωστόσο έχουν πληθύνει οι φήμες και τα δημοσιεύματα πλέον, πως θα υπάρξει «παραθυράκι» για να παραμείνουν οι Πειραιώτες στην Basket League και να αποφύγουν την Α2.

Αρκετοί μάλιστα για να «στηρίξουν»« τις συγκεκριμένες πληροφορίες, αναφέρουν πως μόνο τυχαία δεν ήταν η τοποθέτηση του Γιώργου Βασιλακόπουλου ότι «δεν υπάρχει Α1 χωρίς τον Ολυμπιακό», αλλά και η αιχμηρή ανακοίνωση της πράσινης ΚΑΕ την προηγούμενη εβδομάδα, με την οποία τόνιζαν ότι πρέπει να τηρηθούν οι νόμοι και να υποβιβαστούν οι «ερυθρόλευκοι», ενώ συμπλήρωναν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθούν την επόμενη σεζόν οι δύο ομάδες να παίζουν στην ίδια κατηγορία.

Μία απόφαση λοιπόν που θα δικαιώνει τον Ολυμπιακό, δεν πρόκειται να φέρει τη... λύτρωση στο ελληνικό μπάσκετ, καθώς οι αντιδράσεις που θα υπάρξουν αναμένεται να είναι πρωτοφανείς.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άλλωστε έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους και με όλους τους τρόπους, πως μετά τα όσα έγιναν από την πλευρά των αδελφών Αγγελόπουλων τον τελευταίο μήνα, δεν πρόκειται να δεχθεί κάτι λιγότερο από τη σκληρή τιμωρία τους, δηλαδή τον υποβιβασμό στην Α2.

Πώς θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι Γιαννακόπουλος – Αγγελόπουλοι;

Βέβαια, ακόμα και αν δικαιωθεί η ομάδα του Πειραιά και δεχθεί την απόφαση ο ΠΑΟ, εξέλιξη που αυτή τη στιγμή μοιάζει απίθανη, είναι απορίας άξιο πώς θα κάτσουν τα αφεντικά των δύο ΚΑΕ στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν τις μεγάλες αλλαγές που έχουν προαναγγείλει στο μπάσκετ.

Θυμίζουμε, ότι οι Πειραιώτες έχουν ξεκαθαρίσει από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε η «αντίδρασή» τους, πως δεν πρόκειται να παίξουν ξανά στο πρωτάθλημα εάν δεν αλλάξει ΚΕΔ, εάν δεν φύγουν τελείως οι Παναγιώτου – Μάνος – Αναστόπουλος και κυρίως ότι δεν θα κατέβουν σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εάν δεν υπάρχουν ξένοι διαιτητές.

Για την ώρα, τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει γίνει δεκτό από τις ομάδες της Α1, ωστόσο όλοι μαζί και το Τριφύλλι, έχουν συμφωνήσει να συζητήσουν μετά το τέλος της σεζόν τις σημαντικές αλλαγές που πρέπει να υπάρξουν στη διαιτησία.

Πώς θα κάτσουν όμως στο ίδιο τραπέζι Αγγελόπουλοι και Γιαννακόπουλος μετά τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα και όσα θα ειπωθούν μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ;


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με την πρώτη μεταγραφή Πεδουλάκη - Πρόταση σε πρώην άσο του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags