Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Ξανά F4 με Πεδουλάκη - Πίστευαν τον Πιτινο; - Εδώ δεν μπόρεσε ο Λάρι Μπράουν - Φοβερός Μπεντιλ"
Μπάσκετ
| 2019-06-25 20:50:00

"Ξανά F4 με Πεδουλάκη - Πίστευαν τον Πιτίνο; - Εδώ δεν μπόρεσε ο Λάρι Μπράουν - Φοβερός Μπέντιλ"

του Γιώργου Κτενά
"Ξανά F4 με Πεδουλάκη - Πίστευαν τον Πιτίνο; - Εδώ δεν μπόρεσε ο Λάρι Μπράουν - Φοβερός Μπέντιλ"

Σούπερ ατάκες Σ. Μανωλόπουλου στο sportdog για "Άρτζι".

Πολύ έξυπνος προπονητής που ζει για το μπάσκετ και ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μαζί του ξανά σε Final 4 της Ευρωλίγκας, είναι σύμφωνα με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Ο νυν τεχνικός του Ήφαιστου υπήρξε βοηθός του "Άρτζι" στον Παναθηναϊκό και γνωρίζει πολύ καλά πώς σκέφτεται και λειτουργεί. Για αυτό και τον χαρακτήρισε ως την πιο safe λύση για τους Πράσινους στην εποχή μετά από την αποχώρηση του Ρικ Πιτίνο. 

"Στρατιώτης του Παναθηναϊκού - Ξέρει να προσαρμόζεται"

"Ο Πεδουλάκης έχει χαρακτηριστεί στρατιώτης του Παναθηναϊκού. Είχε αναλάβει πολύ δύσκολες αποστολές και τα κατάφερε. Ειδικότερα την πρώτη φορά που ανέλαβε τον Παναθηναϊκό είχαν φύγει όλοι οι παίκτες και είχαμε μείνει με τον Διαμαντίδη και τον Τσαρτσαρή. Είχε γίνει καλή δουλειά και κράτησε τον Παναθηναϊκό σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο. Δεν ήταν μόνο το νταμπλ αλλά και η πορεία στην Ευρώπη, που είχαμε χάσει την πρόκριση στο Final4 στο πέμπτο παιχνίδι εναντίον της Μπαρτσελόνα", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Σ. Μανωλόπουλος και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Είναι μπασκετάνθρωπος ο Αργύρης, ζει για το μπάσκετ, θα έλεγα ότι είναι πολύ έξυπνος προπονητής, ξέρει πώς να προσαρμόζεται. Νομίζω ότι ίσως είναι η safe επιλογή για τον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή. Ξέρει την ομάδα, λογικά θα έχει και τους ίδιους βοηθούς".



"Τεράστιο όνομα ο Πιτίνο - Safe επιλογή ο Πεδουλάκης"

Σε μέρος των οπαδών του Παναθηναϊκού υπάρχει, σε έναν βαθμό, ζήτημα με την επιλογή του Πεδουλάκη μετά από την αποχώρηση του Πιτίνο, που η παρουσία του είχε άλλη αίγλη.

"Καταλαβαίνω ότι ο Πιτίνο ήταν τεράστιο όνομα στο παγκόσμιο μπάσκετ. Οπότε καταλαβαίνω ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα ήθελε ένα παρόμοιο μέγεθος, αλλά δε νομίζω ότι απαραίτητα αυτό θα ήταν καλό για την ομάδα. Το 50% των οπαδών, ίσως και μεγαλύτερο ποσοστό, υποστήριζε όταν είχε έρθει ο Πιτίνο ότι θα αποτύγχανε. Όχι γιατί δεν ήταν καλός προπονητής, αλλά γιατί θα έπρεπε να προσαρμοστεί στην ευρωπαϊκή μπασκετική πραγματικότητα. Τα κατάφερε όμως μια χαρά. Πέρσι πήγε στην Ιταλία ένα ακόμα μεγάλο όνομα του αμερικανικού μπάσκετ, ο προπονητής Λάρι Μπράουν, αλλά δεν τα είχε καταφέρει. Ο Πεδουλάκης, όμως, θεωρώ ότι θα τα καταφέρει μια χαρά".

"Καλός για Παναθηναϊκό ο Μπέντιλ - Με Πεδουλάκη στο Final4"

Πλην του Ουάιλι που έχει ανακοινώσει ήδη ο Παναθηναϊκός, στο ρεπορτάζ και το όνομα του Μπέντιλ. Τον οποίο γνωρίζει άριστα ο Πεδουλάκης.

"Είναι γνωστός παίκτης, επειδή τον έχω ψάξει και εγώ. Έχει φοβερή νοοτροπία, έχει πάρα πολλά προσόντα, ταλέντο, νοοτροπία. Θεωρώ ότι είναι καλή επιλογή για τον Παναθηναϊκό, γιατί πιστεύω ότι έχει προοπτική. Δουλεύει σκληρά και αυτό είναι, επίσης, πολύ σημαντικό".

Πλην του Μπέντιλ υπάρχουν στο ρεπορτάζ για τον Παναθηναϊκό τα ονόματα των Ντένμον, Στρέλνιεκς κ.α. Ποια είναι η άποψή σας, ταιριάζουν στην ομάδα που θα θελήσει να στήσει ο Πεδουλάκης;

"Ξέρω πώς δουλεύει ο Πεδουλάκης, αλλά πρέπει να βλέπουμε τη συνολική εικόνα σε αυτό που θέλει να φτιάξει. Καλοί παίκτες είναι όσοι αναφέρεις, εννοείται, αλλά σημασία έχει το χτίσιμο σε μια ομάδα. Οι παίκτες με ταλέντο, στα χέρια του Αργύρη προσπαθούν να παίξουν με περισσότερο διάβασμα. Κι αυτό είναι κάτι που το δουλεύει πολύ. Ο Πεδουλάκης θέλει ταλέντο, αθλητικά προσόντα και προσπαθεί να τους βάλει να διαβάσουν το παιχνίδι".

Μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού είναι η επιστροφή σε Final 4 της Ευρωλίγκας. Μπορεί να το πετύχει με τον Πεδουλάκη;

"Εννοείται".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι' αυτό έριξε "άκυρο" στον ΠΑΟ ξένος άσος - Δεν... ψήθηκε λόγω Πεδουλάκη; Να τι συνέβη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags