Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο "νέος Σλούκας" - Θα "γκρεμίσει" το ΣΕΦ - Πάνω από 30 πόντους ανά ματς - Έρχεται άμεσα!
| 2019-06-26 15:41:00

Αυτός είναι ο "νέος Σλούκας" - Θα "γκρεμίσει" το ΣΕΦ - Πάνω από 30 πόντους ανά ματς - Έρχεται άμεσα!

του Pick n' Scroll
Αυτός είναι ο "νέος Σλούκας" - Θα "γκρεμίσει" το ΣΕΦ - Πάνω από 30 πόντους ανά ματς - Έρχεται άμεσα!

Τρελός πόθος στο λιμάνι. Ποιοι "παίζουν" στην Κίνα. Απόφαση Μπλατ.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι στο σημείο μηδέν, αλλά πέρα από τον Αντώνη Κόνιαρη, δεν έχει προχωρήσει κάτι άλλο ουσιαστικό, σχετικά με το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Έχει, πάντως, δικαιολογία, γιατί για καιρό περίμενε τον Κώστα Σλούκα και μάλιστα θεωρούσε πολύ πιθανό να τον κάνει δικό του.

Ο Έλληνας άσος απάντησε, όμως, ότι θα μείνει στη Φενέρ και έτσι οι Πειραιώτες άρχισαν να βάζουν μπροστά το δεύτερό τους πλάνο. Σε αυτό προτεραιότητα έχει ο βασικός γκαρντ, ο νέος ηγέτης της ομάδας, αυτός που θα έχει τον ρόλο που είχε ο Σπανούλης και που θα είχε ο γκαρντ της Φενέρ, αν συμφωνούσε στην επιστροφή στο ΣΕΦ.

Όσο είναι ελεύθερος ο Μίλος Τεόντοσιτς, θα έχει πιθανότητες να επιστρέψει στον Πειραιά. Από κει και πέρα ο Ντέιβιντ Μπλατ, όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, έχει στραμμένα τα βλέμματά του και στην Κίνα, εκεί όπου υπάρχουν πολλές επιλογές. 



Ο Μάλκολμ Ντιλέινι είναι από τις ιδανικές περιπτώσεις, αλλά παράλληλα και πολύ δύσκολη. Έτσι, ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει ξεχωρίσει και τους Τζο Γιανγκ (φωτό) και Τέιλορ Ρότσεστι, στην προσπάθειά του να βρει την καλύτερη λύση.

Ο πρώτος είχε παίξει για λίγο στο ΝΒΑ και φέτος στην Κίνα έκανε "όργια", έχοντας 36.1 πόντους ανά παιχνίδι. Ο δεύτερος έχει και ευρωπαϊκή εμπειρία, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Μακάμπι και Μπασκόνια. 

Ο Τζο Γιανγκ είναι καλύτερος σκόρερ, ο Τέιλορ Ρότσεστι πιο αποδοτικός στο οργανωτικό κομμάτι, παρότι και αυτός στην Κίνα έβαζε το ένα καλάθι μετά το άλλο. Είχε 33.5 πόντους ανά ματς. Είχε και 9.1 ασίστ. 

Η ουσία είναι ότι δεν θα αργήσει η ομάδα του Πειραιά να ανακοινώσει την πρώτη της μεταγραφή, θέλοντας να τονώσει και τον κόσμο της, που είναι σε μία περίεργη κατάσταση εδώ και αρκετό καιρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτος Μαρτίνς: Τον "τελειώνει" πριν καν έρθει στον Ολυμπιακό - "Τρελή" εξέλιξη με ξένο άσο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags