Facebook Pixel Δημήτρης Γιαννακόπουλος - Παναθηναϊκός: Γι’ αυτούς τα "σπρώχνει" ο Γιαννακόπουλος - 3+1 μεγάλα ονόματα - "Παίρνουν" τα λεφτά του Πιτινο!
Μπάσκετ
| 2019-06-27 22:30:00

Γι’ αυτούς τα "σπρώχνει" ο Γιαννακόπουλος - 3+1 μεγάλα ονόματα - "Παίρνουν" τα λεφτά του Πιτίνο!

του Pick n' Scroll
Γι’ αυτούς τα "σπρώχνει" ο Γιαννακόπουλος - 3+1 μεγάλα ονόματα - "Παίρνουν" τα λεφτά του Πιτίνο!

Εκτόξευση του μπάτζετ με το... καλημέρα. Τι είπατε για Πεδουλάκη;

Δημήτρης Γιαννακόπουλος - Παναθηναϊκός: Μεγάλος ντόρος γίνεται τις τελευταίες ημέρες στον Παναθηναϊκό σχετικά με την αποχώρηση του Ρικ Πιτίνο και τα χρήματα που «γλίτωσαν» οι Πράσινοι για την επόμενη σεζόν, αφού εάν έμενε ο Αμερικανός, θα έπαιρνε και ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, που θα ξεπερνούσε τα ελληνικά δεδομένα!

Πολλοί λοιπόν, ισχυρίζονται πως από τη στιγμή που ο Αργύρης Πεδουλάκης θα εισπράξει σαφέστατα λιγότερα χρήματα, θα μπορούσε το Τριφύλλι να ρίξει τα χρήματα της διαφοράς στην αγορά για μεταγραφές. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά και το Sportdog.gr εξηγεί τι αλλάζει για τον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2019-20.

Οι Πράσινοι λοιπόν, πριν καν ανακοινώσουν την πρώτη τους μεταγραφή για την επόμενη χρονιά, γνωρίζουν ήδη ότι θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για τρεις παίκτες, οι οποίοι θα έχουν γενναίες αυξήσεις στις αποδοχές του.

Συγκεκριμένα, ο Ιωάννης Παπαπέτρου που έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο με κλιμακωτές αποδοχές, από τις 700.000 ευρώ που έπαιρνε πέρυσι, φέτος θα ανέβει στις 800.000 ευρώ και του χρόνου στις 900.000 ευρώ. Ανάλογη αύξηση υπάρχει και για τον Νίκο Παππά, ο οποίος έχει κλειστό διετές, πέρυσι πήρε 700.000 ευρώ και φέτος θα εισπράξει κοντά στις 900.000 ευρώ!



Επίσης, ανάλογη συμφωνία υπάρχει και με τον Νικ Καλάθη, ο οποίος έχει υπογράψει ένα «χρυσό» συμβόλαιο με κλιμακωτές αποδοχές το οποίο θα του αποφέρει συνολικά 6.5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ήδη στο μπάτζετ υπάρχει και η αποζημίωση του Τσάβι Πασκουάλ και των συνεργατών του, η οποία ήταν άνω του 1 εκατ. ευρώ.

Τέλος, όσον αφορά τις... αυξήσεις, θα πρέπει να προσθέσουμε και το νέο συμβόλαιο του Ντεσόν Τόμας, για τον οποίο υπάρχει απόφαση να συνεχίσει στα πράσινα και ο οποίος θα πάρει καλύτερο συμβόλαιο από αυτό των 500.000 ευρώ που έπαιρνε φέτος. 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελεύθερος ο παικταράς - Θα είναι το «μπαμ» των Αγγελόπουλων στα γκαρντ; - «Έπαιξε» και για ΠΑΟ!


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags