Facebook Pixel Ολυμπιακός: Να τι θα γίνει με Σπανούλη - Αυτός είναι φαβορί για "διάδοχος"
| 2019-07-02 13:55:00

Να τι θα γίνει με Σπανούλη - Αυτός είναι φαβορί για "διάδοχος" - Μεγάλο όνομα - Πρώην ψηλός της Ρεάλ

του Pick n' Scroll
Να τι θα γίνει με Σπανούλη - Αυτός είναι φαβορί για "διάδοχος" - Μεγάλο όνομα - Πρώην ψηλός της Ρεάλ

Τσίτα τα γκάζια στον Ολυμπιακό. Πού "χτυπούν". Φρέσκο ρεπορτάζ.

Ο Παναθηναϊκός σιγά σιγά κλείνει το ρόστερ του, ο Ολυμπιακός έχει ακόμη πολύ δρόμο να διανύσει. Και κυρίως πρέπει να βρει τον ηγέτη του, εκείνον που θα μπει στα παπούτσια του Βασίλη Σπανούλη. Ο τελευταίος θα συνεχίσει κανονικά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αλλά στα 37 του και μετά από σοβαρό τραυματισμό, δεν μπορεί να είναι πλέον, όπως ήταν.

Οι παίκτες, που μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά, δεν είναι πολλοί. Είναι ο Τεόντοσιτς, ο Ντιλέινι και ο Ουοναμέικερ. Παίκτες, δηλαδή, που έχουν και ηγετική μορφή, αλλά και το όνομα, που θέλει ο κόσμος του Ολυμπιακού, ώστε να πάρει τα πάνω του.

Σίγουρα, πάντως, Ντιλέινι και Ουοναμέικερ δεν έχουν ως προτεραιότητα τους Πειραιώτες. Οι λόγοι είναι πολλοί. Η οικονομικη αβεβαιότητα είναι ένας από αυτούς. Αλλά και το γεγονός ότι ουδείς γνωρίζει αν ο Ολυμπιακός θα παίξει στην Α1.

Όχι ότι ο Τεόντοσιτς τρέχει να υπογράψει στους "ερυθρόλευκους". Αλλά είναι πιο βατός. Κατ' αρχάς αγαπάει τον Ολυμπιακό, έχοντας παίξει χρόνια σε αυτόν.
Και από κει και πέρα, δεν φαίνεται να έχει και ιδιαίτερα αξιόλογες προτάσεις. Μόνο η ΤΣΣΚΑ φαίνεται να τον έχει στα σχέδιά της, σίγουρα, όμως, όχι ως πρώτη λύση.

Με λίγα λόγια ο Σέρβος φαίνεται πιο προσιτός για τον Ολυμπιακό, που θέλει να φτιάξει όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό ρόστερ ενόψει της νέας Ευρωλίγκας.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες ψάχνουν και παίκτες για να γεμίσουν τη ρακέτα τους. Το νέο όνομα, που έχει προστεθεί στη λίστα τους τις τελευταίες ώρες, είναι αυτό του Μορίς Ντουρ, ο οποίος έπαιξε πέρυσι και πρόπερσι στην Ούνιξ Καζάν.

Παίζει και στις δύο θέσεις των ψηλών, μπορεί να σουτάρει πολύ καλά την μπάλα, ενώ είναι εξαιρετικός αμυντικός. Εχει παίξει στο ΝΒΑ με τους Νικς, έχει παίξει και στην Ευρωλίγκα με τη Ρεάλ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags