Facebook Pixel "Nτου" Ολυμπιακού στην "καψούρα" του Πιτίνο!
| 2019-07-04 14:13:00

"Nτου" Ολυμπιακού στην "καψούρα" του Πιτίνο - Τον "ακύρωσε" ο Πεδουλάκης και πήρε τον Ράις!

του Pick n' Scroll
"Nτου" Ολυμπιακού στην "καψούρα" του Πιτίνο - Τον "ακύρωσε" ο Πεδουλάκης και πήρε τον Ράις!

Έπαιζε καιρό στο "πράσινο" ρεπορτάζ. Αποκάλυψη sportdog.

Ο Ολυμπιακός αρχίζει από σήμερα να μπαίνει στην τελική ευθεία του χτισίματος του ρόστερ του, καθώς υπάρχει ραντεβού των Αγγελόπουλων με τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Το βασικότερο και πιο δύσκολο θέμα που θα τους απασχολήσει είναι αυτό του ηγέτη, του παίκτη, στον οποίο θα δοθούν τα πολλά χρήματα.

Και αυτό, γιατί οι λύσεις λιγοστεύουν. Ο Μάλκολμ Ντιλέινι δεν συζητάει πλέον με κάποια ευρωπαϊκή ομάδα, καθώς έχει θέσει προτεραιότητα να επιστρέψει στο ΝΒΑ. Συν τοις άλλοις, ήδη τον έχουν προσεγγίσει ευρωπαϊκές ομάδες, που μπορούν να δώσουν πολύ περισσότερα χρήματα από τον Ολυμπιακό.

Ο Μπραντ Ουοναμέικερ, τον οποίο επίσης ήθελαν οι Πειραιώτες, παρέμεινε στους Μπόστον Σέλτικς. Ο Σέρχι Ροντρίγκεθ αν φύγει από την ΤΣΣΚΑ, το πιο πιθανό είναι να πάει στην Αρμάνι.

Είναι και ο Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος φαντάζει ως η πιο εφικτή λύση, αν και δεν βιάζεται να πάρει την τελική του απόφαση.



Υπάρχει ένας ακόμη παίκτης, που ίσως βγει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό και αυτός είναι ο Πέιτον Σίβα. Ο παίκτης, δηλαδή, που απασχόλησε την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού για μεγάλο διάστημα.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν στην Άλμπα τα τελευταία χρόνια, εντυπωσιάζοντας με τις εμφανίσεις του. Ο Σίβα ήταν από τις αδυναμίες του Πιτίνο, αλλά προτιμήθηκε ο Ράις καθώς έφυγε ο Αμερικανός προπονητής από τους νταμπλούχους. 

Το σίγουρο είναι ότι ο Σίβα θα συνεχίσει την πορεία του στην Ευρωλίγκα... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Aποκάλυψη-βόμβα - "Αυτή η ομάδα είναι μια ανάσα από τον Τεόντοσιτς" - Θα... πεθάνουν οι Ολυμπιακοί


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags