Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίθανες ατάκες Μάντζαρη - Να τι είπε για Αγγελόπουλους - "Η χρονιά δεν τελείωσε στο γήπεδο" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-07-04 22:34:00

Απίθανες ατάκες Μάντζαρη - Να τι είπε για Αγγελόπουλους - "Η χρονιά δεν τελείωσε στο γήπεδο" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίθανες ατάκες Μάντζαρη - Να τι είπε για Αγγελόπουλους - "Η χρονιά δεν τελείωσε στο γήπεδο" (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα όσα δήλωσε ο παίκτης του Ολυμπιακού.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης σε δηλώσεις που έκανε στο "ΑΡΤ" αναφέρθηκε στη φετινή χρονιά του Ολυμπιακού και εξέφρασε την υποστήριξη του στην διοίκηση της ομάδας.

Επιπλέον σχολίασε πως η χρονιά για τον Ολυμπιακό δεν τελείωσε μέσα στο γήπεδο αλλά και την ελπίδα του να φτιάξουν τα πράγματα στο μέλλον. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Δεν είναι ωραίο να τελειώνεις τη χρονιά και να μην έχεις αγωνιστεί στους τελικούς. Δεν είναι ωραίο η χρονιά να μην τελειώνει μες στο γήπεδο. Η χρονιά του Ολυμπιακού δεν τελείωσε στο γήπεδο. Παρ' όλα αυτά, δεν ασχολούμαστε εμείς με αυτά. Η διοίκηση παίρνει τις αποφάσεις. Σίγουρα, πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα. Το ξέρουμε όλοι, το βλέπουν όλοι. Εμάς δουλειά μας είναι να στηρίξουμε τη διοίκηση και τις επιλογές της. Από εκεί και πέρα, ελπίζουμε να είναι καλύτερα τα πράγματα και το μέλλον να είναι καλύτερο για το ελληνικό μπάσκετ. Αυτό μόνο κακό κάνει στο ελληνικό μπάσκετ"


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags