Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τα δίνει όλα για Πολ - Δεν είναι... Μπόγρης ο Αγραβάνης - Λεζόρτ με Μιλουτίνοφ - "Mπαμ" Ντόρσεϊ
| 2019-07-05 14:41:00

Τα δίνει όλα για Πολ - Δεν είναι... Μπόγρης ο Αγραβάνης - Λεζόρτ με Μιλουτίνοφ - "Mπαμ" Ντόρσεϊ

του Pick n' Scroll
Τα δίνει όλα για Πολ - Δεν είναι... Μπόγρης ο Αγραβάνης - Λεζόρτ με Μιλουτίνοφ - "Mπαμ" Ντόρσεϊ

Νέα βελτιωμένη πρόταση. Εναλλακτική του Όγκαστ. Ρεπορτάζ με ονόματα!

Αγγελόπουλοι και Μπλατ τα είπαν χθες και το χτίσιμο του ρόστερ προχωράει πλέον πολύ πιο γρήγορα. Ήδη έχουν ανακοινωθεί ο Πάντερ με τον Κόνιαρη, αλλά η συνέχεια θα είναι πολύ πιο εντυπωσιακή.

Την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός πιέζει τον Μπράντον Πολ να απαντήσει, κάνοντάς του βελτιωμένη πρόταση, οι Πειραιώτες κοιτάζουν πώς θα συμπληρώσουν και τη φροντ-λάιν τους. 

Παρότι έχει καιρό να ακουστεί το όνομά του, ο Τζέρεμι Έβανς παραμένει στα "θέλω" του Ντέιβιντ Μπλατ και ο προπονητής του Ολυμπιακού περιμένει το τελικό ΟΚ από τον πρώην παίκτη της Νταρουσάφακα, της Χίμκι και του ΝΒΑ.

Ο Γιώργος Μπόγρης αποτελεί παρελθόν, όπως ανακοινώθηκε χθες, μένει να δούμε αν θα γίνει το ίδιο και με τον Δημήτρη Αγραβάνη. Μέχρι και πριν από λίγο καιρό ακουγόταν ότι θα φύγει σίγουρα και αυτός. Μάλλον, όμως, έχουν αλλάξει το δεδομένα και δεν αποκλείεται ο Έλληνας άσος να μείνει στη θέση του.

Ο Ματίας Λεζόρτ της Μάλαγα παραμένει φαβορί για τη θέση πίσω από τον Νικόλα Μιλουτίνοφ, ενώ πάντα παίζει και το όνομα του Ζακ Όγκαστ, που παραμένει χωρίς ομάδα.

Ο Ολυμπιακός θέλει γενικά ένα "μπαμ" και καλό είναι να κρατάμε και το όνομα του Τάιλερ Ντόρσεϊ, όσο δεν βρίσκει ομάδα στο ΝΒΑ. Ο ομογενής γκαρντ, που είναι στις κλήσεις του Θανάση Σκουρτόπουλου, έχει μείνει ελεύθερος από τους Γκρίζλις και αναζητάει ομάδα.

Μέχρι τώρα δεν έχει κάτι στα χέρια του. Και οι "ερυθρόλευκοι" καραδοκούν, ώστε αν υπάρξει περίπτωση να έρθει στην Ευρώπη, να κινηθούν να τον πάρουν.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags